Skocz do zawartości
pawel1969

Romans żony

Rekomendowane odpowiedzi

Jako niespełniony rogacz często fantazjuję o tym, że ona ma romans z innym. Szczególnie, gdy zauważam dziwne zmiany w jej zachowaniu, za każdym razem robi mi się gorąco i łudzę się, że za zmianami stoi tajemniczy on. Chciałbym ją nakrywać na tajemniczych telefonach, znajdować podejrzane smsy i widzieć jej mętne oczy przy trudnych pytaniach. Czekać na jej późniejsze powroty i słuchać wymówek.

Chciałbym wiedzieć, że ma romans i przeczekać go, nie przyznając się do wiedzy. Powiedziałbym o wszystkim po zakończeniu. A gdyby poszło w złą stronę, walczyłbym o nią by wróciła. Nie wiem czemu ale mega mnie to kręci.

Gdy wychodzi do koleżanki i dłużej nie wraca wyobrażam sobie, że jest właśnie rżnięta gdzieś w samochodzie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O yes . W tym coś jest, to trochę chore ale też jest to moją fantazją 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.02.2020 o 16:39, pawel1969 napisał:

Jako niespełniony rogacz często fantazjuję o tym, że ona ma romans z innym. Szczególnie, gdy zauważam dziwne zmiany w jej zachowaniu, za każdym razem robi mi się gorąco i łudzę się, że za zmianami stoi tajemniczy on. Chciałbym ją nakrywać na tajemniczych telefonach, znajdować podejrzane smsy i widzieć jej mętne oczy przy trudnych pytaniach. Czekać na jej późniejsze powroty i słuchać wymówek.

Chciałbym wiedzieć, że ma romans i przeczekać go, nie przyznając się do wiedzy. Powiedziałbym o wszystkim po zakończeniu. A gdyby poszło w złą stronę, walczyłbym o nią by wróciła. Nie wiem czemu ale mega mnie to kręci.

Gdy wychodzi do koleżanki i dłużej nie wraca wyobrażam sobie, że jest właśnie rżnięta gdzieś w samochodzie.

Przechodziłem przez to ze swoją EX.

Ona mnie zdradzała, a ja niby o niczym nie wiedziałem. Dowiedziałem się przypadkowo wchodząc na jej laptopa i niewylogowany portal społecznościowy. Początkowo, złość, wkurwienie, żal. Ale po jakimś czasie podniecenie, gdy wracała ze spotkań z kochankiem. Mmm, ten seks, jej czułość i pytania co mi dolega. Potem dodatkowo to nakręcałem bo kazałem na "imprezy z koleżankami" ubierać seksowne, obcisłe ciuszki, mieć duży dekolt itp.

• Lubię 1
  • Zmieszany 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to się skończyło , czy rozwód był z tego powodu? Oczywiście jeśli chcesz to napisać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.02.2020 o 20:00, Behemoth22 napisał:

A jak to się skończyło , czy rozwód był z tego powodu? Oczywiście jeśli chcesz to napisać.

Było rozstanie, bo nie było ślubu.

Powód był inny. 

Mimo, że cała sytuacja z jej zdradami nie była dobra to dodawała mi kopa adrenaliny i emocji. Uwielbiałem tą mieszankę i to wtedy zrozumialem, że kręci mnie cuckold.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Doświadczenia kształtują nas w nieprzewidywalny sposób. Miałem kiedyś dziewczynę, która unikała wierności jak diabeł święconej wody. Wtedy to było dla mnie trudne, a teraz fantazjuję, żeby obecna żona się tak zachowywała. Czy to normalne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, pawel1969 napisał:

No właśnie. Doświadczenia kształtują nas w nieprzewidywalny sposób. Miałem kiedyś dziewczynę, która unikała wierności jak diabeł święconej wody. Wtedy to było dla mnie trudne, a teraz fantazjuję, żeby obecna żona się tak zachowywała. Czy to normalne?

To tak jak ja... Miałem jedną taką co lubiła się pobawić i wracała... wtedy byłem wk... teraz też bym chciał żeby żona się pobawiła z innym ale ona nie chce...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja fantazja w formie ultra:

Żona spotyka się z innym. Wychodzi z nim również sama na randki. Wszystko pod kontrolą. Do czasu...

Pewnego dnia mówi, że chyba go kocha i pakuje walizki. Pytam czy to koniec, a ona prosi, żebym jej zaufał. Pewnie jej minie, ale teraz chce być z nim.

Dzwonimy czasem do siebie i rozmawiamy jak przyjaciele. Czasem widzę ją z nim na ulicy, nie ujawniając się. Jest zakochana po uszy.

Z czasem przestaje odbierać ode mnie.

Gdy mam już najczarniejsze myśli, pewnego dnia staje w drzwiach, pytając, czy przyjmę ją  z powrotem w takim stanie.

Ma na myśli okrągły jak piłka lekarska brzuszek.

Cieszę się z jej powrotu, a nawet z nadbagażu.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mocne fantazje. Kontrolowana zdrdada niekontrolowana. 

Jak sie tak zastanowic, to jest to kwintesencja cuckold. Uklad na granicy zaufania, z dużą dawka ryzyka. Mega kręcący dla obu stron. 

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż wpadki po ludziach chodzą, to akurat tylko fantazja ale mój teściu wychowywał dziecko wiedząc że to nie jego. Wiadomo że o ZK tam nie mogło być mowy. Ale tak naprawdę nie wiem jak bym się zachował, ale pofantazjować można.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...