Skocz do zawartości
Robeks

Studia zdrady

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za pozytywne komentarze. W kolejnej części planuję podkręcić tempo, początek jest dosyć grzeczny i spokojny ale to się ma niedługo zmienić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że wszyscy twoi fani czekają z niecierpliwością na ciąg dalszy... Podkręcenie tempa mile widziane... Aczkolwiek...

No dobra powtórzę to oczywiście Twoje opowiadanie i nie nam wiernym fanom się wtrącać... Ale pozwolę sobie na ale i odrobinę prywaty...po prostu mam cichą nadzieję że to co tak fajnie i subtelnie zacząłeś nie skręć i nagle w kierunku zrobienia z Martyny wyuzdanej dziwki a z Jacks łosia którego kręci upokarzanie go... Oczywiście jak zwykle podkreślam zrobisz co zechcesz...

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwagi zawsze mile widziane i mogą mieć wpływ na to jak się będzie toczyć historia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Robeks napisał:

Dzięki za pozytywne komentarze. W kolejnej części planuję podkręcić tempo, początek jest dosyć grzeczny i spokojny ale to się ma niedługo zmienić.

Ja Pana autora trzymam za słowo ;*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, pawli69 napisał:

Myślę że wszyscy twoi fani czekają z niecierpliwością na ciąg dalszy... Podkręcenie tempa mile widziane... Aczkolwiek...

No dobra powtórzę to oczywiście Twoje opowiadanie i nie nam wiernym fanom się wtrącać... Ale pozwolę sobie na ale i odrobinę prywaty...po prostu mam cichą nadzieję że to co tak fajnie i subtelnie zacząłeś nie skręć i nagle w kierunku zrobienia z Martyny wyuzdanej dziwki a z Jacks łosia którego kręci upokarzanie go... Oczywiście jak zwykle podkreślam zrobisz co zechcesz...

Może skoro mamy komfort istnienia dwóch opowiadań...Tamto pozostałoby delikatniejsze (tak jak jest) a to (zgodnie z początkową deklaracją autora) ossstre jak jalapeno, tak by Pan pawli69 (wilk) był syty i ja (suczka) cała ;)

Tylko sugestia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam, że taki był zamysł i będę się tego trzymał. Inna sprawa co dla kogo jest ostre, a co nie. W czyje gusta trafię, to się okaże.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Robeks napisał:

Nie ukrywam, że taki był zamysł i będę się tego trzymał. Inna sprawa co dla kogo jest ostre, a co nie. W czyje gusta trafię, to się okaże.

To prawda, ale proszę mi wierzyć, że jako wierna fanka przełknę WSZYSTKO co Pan z siebie "wypluje"!

(twórczo ofc. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...