Skocz do zawartości
Ragnar1981

W którą dziurkę hotki najbardziej lubią wchodzić bulle, a w jakiej najbardziej lubią widzieć bulla rogacze?

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, napisano:

Taak, z  tym że cała resztę czyli już samo ssanie, lizanie, ze wzrokiem na swojego męża... petarda;)(czytaj mnie,  choć to tylko fantazja)

Tak widok własnej żony jak obciąga innego kutasa i patrzy w oczy.. Coś niesamowitego

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.02.2020 o 18:11, napisano:

My fantazjujemy, że duży ogier kończy w jej pusi, a ja później zlewam się w pupie. 
W ten sposób obydwie dziurki ma zalane ;) 

Tak to musi być niesamowicie podniecające doznanie.I widzieć obie dziurki żony rozwarte i z wyciekających z nich nasieniem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jakby usteczka były gustownie ulukrowane..

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, napisano:

Jeszcze jakby usteczka były gustownie ulukrowane..

To by musiał być trzeci:))) chyba że jedna dziurka i usteczka:))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo jakiś speeedy Gonzales

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, napisano:

Albo jakiś speeedy Gonzales

Z obfitym ładunkiem:)))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.02.2020 o 17:42, Ragnar1981 napisał:

Tak widok własnej żony jak obciąga innego kutasa i patrzy w oczy.. Coś niesamowitego

Prędzej w jajka, no chyba że ma zeza 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu komentarzy stwierdzam, że ze wszystkich wcześniejszych kolegów mam największe doświadczenie bo ja nie musze fantazjowac 

Mianowicie, kochanek mojej zony jest czarnoskóry a co za tym idzie ma czym ją robić  

Ja uwielbiam jak zona mu obciaga i wklada jego czarnego penisa bardzo głeboko az sie krztusi a jej oczy zalewaja łzy. Spuszczanie na buzie i jezyk a samo pieprzenie w cipke.

Po jej powrocie lizanie cipki to cos pieknego

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja fantazja, bo jeszcze niestety nie spełniona to hotka obciagajaca bullowi ustami i robiąca mu dobrze ręka z uwagi na to że ja mam zakaz "korzystania" z jej ust, a rekoma bardzo rzadko mnie dotyka. Jak już to zrobi to i tak nie mogę dojść żeby Jej "nie pobrudzić" 

• Smutny 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...