Skocz do zawartości
Ragnar1981

W którą dziurkę hotki najbardziej lubią wchodzić bulle, a w jakiej najbardziej lubią widzieć bulla rogacze?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem ciekaw Waszego zdania i pytanie kieruje zarówno do bulli, rogaczy jak i hotek. Jak spotykacie się w trójkę to Was jako rogaczy najbardziej kreci jak ogier wchodzi w jaką dziurkę? Tj. czy wchodzi w cipkę, tyłeczek, czy też najbardziej Was podnieca jak hotka mu obciąga? I z drugiej strony pytanie do ogierów. Co Was najbardziej podnieca. Wchodzić w żone rogacza w cipeczkę, tyłeczek, czy też jak Wam obciąga. Mam tu na myśli zwłaszcza pierwsze spotkania. A co najbardziej kreci hotki? Natomiast jeśli dopuszczacie sex bez gumki to wytrysk gdzie najbardziej kreci rogaczy, bulla, czy też hotki?

Wiem, że to kilka pytań i wątków w jednym ale w sumie w podobnej tematyce:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc my oboje lubimy gdy kochanek kończy w myszce (on) poprawić potem cudo ale i dobre lukrowanie naprzyład na 2 strzał nie było by złe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam fantazjować o jakimś grubym kutasie rozciągającym ciasny anal mojej żonki... Niestety na razie to tylko sfera fantazji 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

Ja uwielbiam fantazjować o jakimś grubym kutasie

Niema chyba dnia bym chociaź przez chwilę tego nirobił znaczy niemarzył o tym dla Hoci.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, napisano:

Ja uwielbiam fantazjować o jakimś grubym kutasie rozciągającym ciasny anal mojej żonki... Niestety na razie to tylko sfera fantazji 

Dokladnie:) I ten widok jak go wyjmie po:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, napisano:

Niema chyba dnia bym chociaź przez chwilę tego nirobił znaczy niemarzył o tym dla Hoci.

Ja tez, zreszta taki duzy to do ktorejkolwiek z dziurek. Albo byc w jednej dziurce zonki swoim i czuc jak drugi wielki rozpucha jej druga dziurke.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, napisano:

Ja tez, zreszta taki duzy to do ktorejkolwiek z dziurek. Albo byc w jednej dziurce zonki swoim i czuc jak drugi wielki rozpucha jej druga dziurke.

No i to jest największa nagroda dla wszystkich.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei myślę,  heh zgaduje bo narazie nie doświadczyłem żadnej z trzech opcji,  ale chyba gruby kutas w ustach, uprzednio wyjety z boxerek prze hotke. Nie żebym był w posiadaniu słabego sprzętu, ale takie 22 cm grubej kiełbasy robiło by na mnie najlepsze wrażenie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, napisano:

Ja z kolei myślę,  heh zgaduje bo narazie nie doświadczyłem żadnej z trzech opcji,  ale chyba gruby kutas w ustach, uprzednio wyjety z boxerek prze hotke. Nie żebym był w posiadaniu słabego sprzętu, ale takie 22 cm grubej kiełbasy robiło by na mnie najlepsze wrażenie. 

Noooo... Wielki sterczący kutas który wyskakuje z bokserek a następnie hotka burze go w usta i widać w jej oczach z jaką ochota i podnieceniem to robi..;/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, napisano:

Noooo... Wielki sterczący kutas który wyskakuje z bokserek a następnie hotka burze go w usta i widać w jej oczach z jaką ochota i podnieceniem to robi..;/

Taak, z  tym że cała resztę czyli już samo ssanie, lizanie, ze wzrokiem na swojego męża... petarda;)(czytaj mnie,  choć to tylko fantazja)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...