Skocz do zawartości
mywyoni1984

Stosunek Hot Wife z Rogaczem

Jak często Hot Wife współżyje ze swoim mężem rogaczem ?  

187 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak często Hot Wife współżyje ze swoim mężem rogaczem ?

• Bardzo żadko, raz lub dwa w roku
      38
    • Czasami, ale nie częściej niź raz w miesiącu
      54
    • Normalne, regularne stosunki
      162

Rekomendowane odpowiedzi

Stwierdziła, że nie nadaje się niestety do tego i nie mam czym jej zaspokoić

no naprawdę rozumiem wszystko, ale gdybyś ty chciał i ona to chyba można sobie wyobrazić różne sposoby zaspakajania się, wszyscy jesteśmy raczej dorośli, to może nie będę ich wymieniał, szkoda czasu. ja sobie nie wyobrażam, zakładając - choroba, wypadek, tracę sprawność seksualną, że nie będę się już pieścił, przytulał, bo zaspokoić można chyba różne potrzeby na różne sposoby, i nie zawsze potrzebny jest do tego gruby i stojący penis? 

Moja hotka to czyta co pisze i mówi, że chciałaby, żebym ją pieścił, a ona zrobiłaby wszystko to co mi sprawiłoby przyjemność. Może to świat wg. Newebie, nie wiem, ale ja tak to widzę.

Oczywiście nic nie stałoby na przeszkodzie, gdybyśmy tego obydwoje pragnęli żeby zaspakajał ją równolegle inny mężczyzna.

Rogacz idealista.  :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My jesteśmy na razie na początku drogi, ale dla nas działa to bardziej jako afrodyzjak.

wiesz, powoli wspólnie z moją Panią zaczynamy dochodzić do wniosku, że odpowiednio zaaplikowany cuckold w związku, to bardzzooo silny afrodyzjak  :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to jaki silny afrodyzjak

Ale uwaga, bo kac bywa potężniejszy niż po bimbrze ;)

Natomiast, myślę, że wielu rogaczy jest w stanie dużo lepiej zaspokoić swoje kobiety niż przypadkowy ogier, ponieważ a. kochają je. b. znają je. c. one również są z nimi związane emocjonalnie.

To jeszcze zależy do czego A: Kobieta się przyznaje że ją kręci, albo B: co naprawdę ją kręci. Pewne kobiety, są w stanie dostąpić orgazmu od samego tylko dotyku mężczyzny. Pod warunkiem że jest świeży, obcy, inny. A nie ten sam od lat, który ją zna tak dobrze i tak mocno związany jest z nią emocjonalnie. Więzy rodzinne, no wiesz, rozumiesz... Sprawy, sprawy, dzieci z przedszkola trzeba odebrać, raty popłacić. A tu nagle jak grom z jasnego nieba, przypadkowy Ogier który: nic o niej nie wie, niczego nie żąda prócz wnikliwego spojrzenia, nie nakłada presji, jest tylko tu i teraz przez chwilę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...