Skocz do zawartości
mywyoni1984

Stosunek Hot Wife z Rogaczem

Jak często Hot Wife współżyje ze swoim mężem rogaczem ?  

187 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak często Hot Wife współżyje ze swoim mężem rogaczem ?

• Bardzo żadko, raz lub dwa w roku
      38
    • Czasami, ale nie częściej niź raz w miesiącu
      54
    • Normalne, regularne stosunki
      162

Rekomendowane odpowiedzi

no to szczęściarz jesteś, że w ogóle Ci pozwala.

Z okazji imienin to powinna zaprosić jakiegoś ogiera, żebyś mógł sobie popatrzeć, skoro jesteś kiepski, to po co się w ogóle za nią zabierasz :devil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dałam odpowiedź B, choć obecnie mogę tylko gdybać jak to będzie jak już znajdę tego odpowiedniego rogacza w klimatach Ultimate :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to jest normalnie, a nawet częściej :mrgreen: Chociaż w ankiecie brakuje tej opcji. :lol: Czyżby zakładający nie wziął tego pod uwagę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, my to regularnie, spotkania cuckold są nawet dla nas

inspiracją do gorących zabaw we dwoje "po".

Zaznaczenie pierwszej odpowiedzi to zdecydowanie "ultimate"

Druga mozliwość - to też dla nas za niska częstotliwość

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek niewolnikkobiet

Ankieta nie uwzględnia wszystkich możliwości. Moja żona nigdy nie dopuszcza mnie do współżycia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona ma zbyt duży temperament, żeby czekać na zaaranżowane spotkanie z ogierem, a trudno sprowadzać go do domu czy wychodzić na randkę co drugi dzień. Kochamy się więc wtedy, kiedy mamy na to ochotę, a rozszerzenie naszej zabawy o trzecią osobę (pana lub panią) traktujemy jako szczególną atrakcję dla nas obojga.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Mirdan

Spotkania z ogierem są dla nas dodatkowym afrodyzjakiem, jeżeli mają jakikolwiek wpływ na nasze stosunki to pozytywny. Uwielbiam wchodzić w moją panią gdy jest wypełniona spermą ogiera

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pary które spotykałem to różnie współżyły.

Spotkania w trójkę trochę je nakręcały.

Jednej hotce spodobał się strapon i w ten sposób się realizowała. Rogacz po orgazmach "odpalanych z drugiej strony" był zaspakajany na taki czas, aż znów zachiało się hotce.

Inna znów po zabawach ze mną, oferowała rogaczowi tylko handjoby (zaspakajała go dłonią).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...