Skocz do zawartości
mywyoni1984

Stosunek Hot Wife z Rogaczem

Jak często Hot Wife współżyje ze swoim mężem rogaczem ?  

187 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak często Hot Wife współżyje ze swoim mężem rogaczem ?

• Bardzo żadko, raz lub dwa w roku
      38
    • Czasami, ale nie częściej niź raz w miesiącu
      54
    • Normalne, regularne stosunki
      162

Rekomendowane odpowiedzi

Zaznaczyłem drugą odpowiedź bo współżycie czyli stosunek od jakiegoś czasu średnio raz w miesiącu. Ale w międzyczasie trafiają się jeszcze czasami obopólne zabawy oralne oraz handjoby (czyli rączką).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas to moja żonka częściej jest zaspokajana , i to nie przez że mnie.

A ja czasami dostąpie zaszczytu stosunku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkania z ogierem są dla nas dodatkowym afrodyzjakiem, jeżeli mają jakikolwiek wpływ na nasze stosunki to pozytywny. Uwielbiam wchodzić w moją panią gdy jest wypełniona spermą ogiera

Dokładnie tak... Cuckold to specjalistyczny motor napędowy dla naszej alkowy :)

Podpisuję się też pod tym że wślizgnąć się w Żonę śiweżo wypełnioną spermą ogiera jest niewyobrażalnym uczuciem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak... Cuckold to specjalistyczny motor napędowy dla naszej alkowy :)

Podpisuję się też pod tym że wślizgnąć się w Żonę śiweżo wypełnioną spermą ogiera jest niewyobrażalnym uczuciem :)

Ja też mam tak samo jak w/w Panowie.

ZK nie tylko zwiększa częstość seksu małżeńskego, ale i przede wszystkim dodaje mu niesamowitej mocy i pikanterii :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ankieta nie uwzględnia wszystkich możliwości. Moja żona nigdy nie dopuszcza mnie do współżycia

Właśnie!

Mnie nigdy nie dopuściła, pisałem już o tym.

ja swoją przeleciałem dokładnie 7 lat temu a tak cały czas ona jest dla innych

I tak o raz za dużo, z tym, ze chociaż wiesz czego nie masz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Małgosia nie wyznacza nigdy nie odmawia mi współżycia. Często wręcz chce żebym kochał się z nią po spotkaniu :doggystyle: . Czasami też lubi jak ją wyliżę po kochanku. Dla nas cucklod jest wspaniałą zabawą która daje nam dużo radości :dobre: . 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jako współżycie traktujemy wyłącznie odbycie stosunku i wejście w Żonę, to zdecydowanie odpowiedź A. Natomiast zdarza mi się uzyskać zgodę Żony na poobcieranie się i spuszczenie na jej nogi, a nawet czasem zostaje zaspokojony ręką przez Żonę. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm powinna pozwolic ale bardzo rzadko i tylko po to zeby poniżyc rogacza ze jest gorszy od ogiera...

wiesz, niestety tak się składa, że nie każdy rogacz najbardziej na świecie potrzebuje poniżenia, nie tego wcale pragnie i nie to go kręci. Natomiast, myślę, że wielu rogaczy jest w stanie dużo lepiej zaspokoić swoje kobiety niż przypadkowy ogier, ponieważ a. kochają je. b. znają je. c. one również są z nimi związane emocjonalnie.

Nie rozumiem tego typu wypowiedzi ze strony kochanków. Rozumiem, że to na szczęście twój pogląd, ale nie pierwszy raz czytam coś takiego, a to jest pewne generalizowanie zachowań, które naprawdę nie koniecznie musi być trafne, adekwatne i prawdziwe.

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje Kochanie nie dopuszcza mnie do siebie już od dwóch lat. Stwierdziła, że nie nadaje się niestety do tego i nie mam czym jej zaspokoić, a zaczynać tylko po to by podniecić ale nie doprowadzić do pełnego zaspokojenia nie ma sensu.  Czasami pozwala mi tylko na pocałunki lub na wylizanie cipki. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...