Skocz do zawartości
yes

Cuckold w samochodzie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Baaaardzo kręcą mnie piękne kobiety za kierownicą ale też i na tylnych kanapach, co za tym idzie miewam bardzo częste fantazje dotyczące żonki i jej zdrady w naszym ale też i Pana samochodzie. 

Wieczorem wyślę tu parę zdjęć z netu z pięknymi kobietami o pełnym seksapilu ale jeśli również chcielibyście pochwalić się swoimi lub swoich partnerek wdziekami to zapraszam :)

Mogę być również klimatyczne zdjęcia z sieci :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym temacie jeśli ma się znajdować w tym dziale proszę dodawać tylko fotki z sieci. To nie jest dział chroniony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I na dobry początek :)

Screenshot_20200127_161346.jpg

• Lubię 6
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie zdjecia topowe ale pierwsze naj. Widzę tak żonę jadacą a spotkanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, pierwsze jest zajebiste!!! Również w nim widzę moja Anię w aucie mojego szefa... Zajebiste jest! 

Bede się starał wyszukiwać tu bardzo klimatyczne zdjęcia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, napisano:

Tak, pierwsze jest zajebiste!!! Również w nim widzę moja Anię w aucie mojego szefa... Zajebiste jest! 

Bede się starał wyszukiwać tu bardzo klimatyczne zdjęcia

Krolestwo za wiecej zdjec z tej sesji, chodzi o 1 zdjecie. Piekna laska, super ubranie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...