Skocz do zawartości
svann

Jestem przerażony

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie tytuł należy zmienić ...

Właśnie na czacie trafiłem na kolesia, który oferuje sex z własną żoną. Super zdawałoby się. Nic tylko korzystać. Za pieniądze. Ok, zdarza się - tu już odpuszczam. Ale ... żona jest po udarze. "Warzywko" (cytat z kochającego męża). 

CO o tym sądzicie?   

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, napisano:

CO o tym sądzicie?   

Że zamknął bym okno czata szybciej niż je otworzyłem:) I więcej o tym nie rozmyślał.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

A. Głowa w piasek i problem znika?

A to Twój problem? Jeśli Cie to dręczy, to zrób screeny, umów sie z gościem, weź numer telefonu, i zgłoś na policję go o stręczycielstwo.

• Lubię 4
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak jak napisał Druh. To nie jest kwestia tego co o tym sądzimy bo każdy zdrowy i normalny człowiek raczej myśli o tym to samo. To kwestia tego co Ty chcesz z tym zrobić a opcje masz dwie. Albo korzystasz z pierwszej porady Druha czyli zamykasz okno i tak to zostawiasz np. wychodząc z założenia, że świata nie zbawisz albo zbierasz dowody i zgłaszasz gościa na policję.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ svann a Ty wierzysz we wszystko, co przeczytasz na czacie? Tania sensacja, jak widać działa i o to chodzi autorowi. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli to tylko fantazja kogoś na czacie to ... To co? 

Mnie ciekawi Wasza ocena. I czytam, że to "chory człowiek". A dla ilu ludzi "chore" jest czerpania przyjamności z tego, z czego czerpie przyjemność rogacz ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, napisano:

Mnie ciekawi Wasza ocena.

Dobrym zwyczajem jest, że autor tematu również się wypowiada co o danej kwestii myśli... więc może powiedz co Ty o tym myślisz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, napisano:

Mnie ciekawi Wasza ocena. I czytam, że to "chory człowiek". A dla ilu ludzi "chore" jest czerpania przyjamności z tego, z czego czerpie przyjemność rogacz ...

Są jednak pewne obiektywne kryteria: prawo, to czy działamy wbrew czyjaś woli, czyjaś krzywda itd. W obrębie tego co dozwolone, sprawia komuś radość, nie lamie niczyich praw i nikogo do niczego nie zmusza niech każdy robi to na co ma ochotę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, napisano:

Dobrym zwyczajem jest, że autor tematu również się wypowiada co o danej kwestii myśli... więc może powiedz co Ty o tym myślisz?

Przecież wyraziłem swoją opinię w tytule tematu. Ale sam nie wiem co o tym dokładnie myśleć. A jeśli ona była hotką przed udarem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...