Skocz do zawartości
svann

Jestem przerażony

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, napisano:

ale jeśli chcesz coś z tym zrobić to tak jak pisał Druh.

Cytując samego siebie. Skąd pytanie że masz to zgłaszać?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, napisano:

Cytując samego siebie. Skąd pytanie że masz to zgłaszać?

"Wejdź w temat i powiadom Policję" - stąd. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

"Wejdź w temat i powiadom Policję" - stąd. 

Ale wejście w temat to nie: "Panie policjancie: na czacie xyz nick o nazwie kji proponował mi seks z żoną będącą "warzywkiem"." :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to jak mam wejść w temat, który miał miejsce jakiś czas temu i miał miejsce na czacie - co do zasady niezapisującym się nigdzie (chyba, że się mylę). 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ svann  - skoro @ Druh.©®  napisał:

W dniu 26.01.2020 o 11:29, napisano:

A to Twój problem? Jeśli Cie to dręczy, to zrób screeny, umów sie z gościem, weź numer telefonu, i zgłoś na policję go o stręczycielstwo.

to dlaczego pytasz o to:

Ale co miałem zgłosić? Panie policjancie: na czacie xyz nick o nazwie kji proponował mi seks z żoną będącą "warzywkiem". To nie jest takie proste jak się pisze ...

gdy @ Elem  wspomniał, że zawsze możesz zrobić tak jak wcześniej Druh ci poradził ? 

Masz dwie opcje: zamknąć okno i nic z tym dalej nie robić albo jeżeli chcesz zareagować to zrobić tak jak wyżej opisane. Nie wiem czy jest trzecia opcja - mi przynajmniej ona do głowy nie przychodzi

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co miałem zgłosić?

napisałem ci już wcześniej..

W dniu 26.01.2020 o 11:29, napisano:

Jeśli Cie to dręczy, to zrób screeny, umów sie z gościem, weź numer telefonu, i zgłoś na policję

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra - nie w tą stronę dyskusja idzie. Ja dobrze wiem, co mogłem zrobić i czego nie zrobiłem. Raczej ciekaw byłem, czy ktoś przypadkiem nie stwierdzi, że "to fajny pomysł". Albo "o co ci chodzi". 

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, napisano:

Raczej ciekaw byłem, czy ktoś przypadkiem nie stwierdzi, że "to fajny pomysł".

Nie raczej na tym forum nie widziałem i nie spotkałem się nigdy z osobami i wypowiedziami proponującymi, zachwalającymi jakichkolwiek zachowań seksualnych zakazanych polskim prawem.   :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mnie właśnie interesowała podstawa tego tematu. Jesli pytasz "co o tym sądzicie" i zakładasz że ktoś tu napisze "świetna sprawa, daj namiar" to chyba musisz przed założeniem kolejnego takiego tematu poczytać więcej wpisów na forum, bo takie podejście jest bardzo krzywdzące. Tutaj takie podejście spotkałoby się z ostracyzmem. 

Jeśli natomiast nie zakładasz , to szkoda pytać retorycznie, moim zdaniem, może chciałeś tym zbadać jakąś inną kwestię, poruszyć inny temat? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak, jestem absolutnie przerażony że ktos mógłby na serio coś takiego zrobić. Jeżeli miałby to być roleplay to owszem chętnie, ale nie za pieniądze. 

Jeżelibym podejrzewał ze to prawda to po pierwsze cały zapis czatu bym zgłosił na policję i nie interesuje mnie czy oni mogą coś, czy nie, czy są zainteresowani czy nie, summienie by mi nie pozwoliło spać gdybym nie zgłosił. Po drugie bym dał znać adminom strony, co najmniej po to żeby nie byli zaskoczeni jak przyjdą smutni panowie żeby poprosic o informacje. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...