Skocz do zawartości
svann

Jestem przerażony

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, napisano:

Przecież wyraziłem swoją opinię w tytule tematu. Ale sam nie wiem co o tym dokładnie myśleć. A jeśli ona była hotką przed udarem?

Pomijając to, że baaaaardzo w to wątpię to co w takim przypadku się zmienia? Można już z nią robić wszystko bez jej wiedzy i zgody ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Przecież wyraziłem swoją opinię w tytule tematu.

No tak mało wyraziłeś tą swoją opinię. Można być przerażonym i jednocześnie podnieconym, albo zniesmaczonym... itd...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

Pomijając to, że baaaaardzo w to wątpię to co w takim przypadku się zmienia? Można już z nią robić wszystko bez jej wiedzy i zgody ? 

Oczywiście że nie można. I dlatego jestem jednak przerażony myśleniem tego gościa ... I chciałem się utwierdzić w tym gronie że jednak to nie jest normalne ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Oczywiście że nie można. I dlatego jestem jednak przerażony myśleniem tego gościa ... I chciałem się utwierdzić w tym gronie że jednak to nie jest normalne ...

Cieszymy się więc, że mogliśmy pomóc ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat tutaj masz kilka fajnych paragrafów z kk bo to i streczycielstwo i gwałt 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, napisano:

A jeśli ona była hotką przed udarem?

A czy na czacie był opis, że teraz jest jakoś niepełnosprawna? Bo nie wiem dlaczego zakładasz z góry, że po udarze jest "warzywo"? Udar to choroba jak wszystkie inne, całkiem sporo ludzi żyje potem normalnie. To nie wyrok. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, napisano:

A czy na czacie był opis,

Ciekawe?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, napisano:

A czy na czacie był opis, że teraz jest jakoś niepełnosprawna? Bo nie wiem dlaczego zakładasz z góry, że po udarze jest "warzywo"? Udar to choroba jak wszystkie inne, całkiem sporo ludzi żyje potem normalnie. To nie wyrok. 

A ja nic nie musiałem zakładać. Pan od tego zaczął. Że jest po udarze i jest warzywkiem. I że chce zarobić. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, napisano:

A czy na czacie był opis, że teraz jest jakoś niepełnosprawna?

W poście założycielskim tego wątku @ svann  wyraźnie zaznaczył, że mąż określił stan żony jako "warzywko".

Nie odniosę się do samej sytuacji, bo wręcz szkoda już słów. Kilkoro moich przedmówców trafnie wyczerpało temat. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, napisano:

Pan od tego zaczął. Że jest po udarze i jest warzywkiem

Rozumiem, choć nie rozumiem. Ale ok. Nie drążę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...