Skocz do zawartości
Ragnar1981

Witam wszystkich serdecznie:)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Poki co jestem tu sam, ale liczę że w końcu pojawimy sie tutaj z moja żoną jako para. Czemu tu jestem? Otóż od dość juz dawna kręci mnie tematyka cuckold i swingers w układzie 2m i moja żona. Liczę też, że pomożecie mi ocenić czy moją żonę rzeczywiście kręci cuckold/swing i czy rzeczywiście może zostać hotka. Doszło juz u nas już do pewnych zdarzeń i stwierdzeń z jej strony, ale to juz opiszę w historiach prawdziwych. Liczę na Waszą ocenę i doradztwo:) A jak zaczęła mnie kręcić ta tematyka? Kiedyś wieczorem  żona opowiedziała mi, że będąc już ze mną (zanim byliśmy małżeństwem) jak studiowała to mieszkała na stancji w jednym pokoju z koleżanką, a w drugim mieszkał kolega. Kiedyś przyszedł do nich ze swoim kolegą, którego bolały po treningu plecy. Wiedząc od kolegi ze stancji ze ona swietnie masuje poprosił ją o masaż. W trakcie masazu podobno dziwnie sie poruszał ..jakby sie podniecił i lekko onanizował. Jak skonczyla masaz powiedzial ze spi u nichw pokoju bo nie ma sily wstac. Wiec mojazona przeszla na łóżko do kolezanki spac. Po ok 10 minutach slyszala jak on sie onanizuje i jak doszedl wyszedl z pokoju. Gdy wstala widac bylo slad po jego zabawie na jej lozku...Pisze o tym bo wtedy dostalem niesamowitej erekcji...strasznie mnie to podniecilo...I wtedy zaczalem sie zastanawiac czemu...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, Czytaj, pisz, eksploruj, a w razie dodatkowych pytań na które nie znalazłeś udzielonej już odpowiedzi pytaj. Znajdź tu to czego szukasz ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bede pytał, bo pytan mam duzo. Postaram sie tez opisac jeszcze dzsiaj co do tej pory udało się przezyć z żoną i jak to rokuje na przyszłość:) Liczę, że poznam tu ciekawych ludzi, bo dotychczasowa lektura forum wyglada obiecujaco. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko zanim zaczniesz pytać w osobnym, nowym temacie poczytaj te które już tu są. Szczególnie w całym dziale "Jak zacząć".

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj...
Czytaj, pisz, pytaj... Poznawaj i daj się poznać :) 

Powodzenia :oki:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będę. Strasznie kręci mnie ta tematyka a forum jest świetne. Fajnie czytać o Waszych doświadczeniach i przeżyciach i chętnie podzielę się swoimi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Fajnie tu jest :) . Pewnie zagościsz na dłużej...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj myślę że tak. Mam nadzieję że po czasie zawitam to razem z moją żoną, która mam nadzieję zrobi ze mnie w pełni rogacza;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, napisano:

po czasie zawitam to razem z moją żoną, która mam nadzieję zrobi ze mnie w pełni rogacza;) 

Cześć. Trzymamy kciuki za Żonę zatem :wino:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...