Skocz do zawartości
MaryRose

Fantastyczne fantazje

Rekomendowane odpowiedzi

Rzadko grywam, więc głównie filmy i czasem music. Kogo bym na dzisiejszy wieczór zaprosił? 

- Kate Nauta (Transporter2) - jednorazowy numerek bo intrygującego charakteru tam nie za wiele / przyjemna stylizacja / tak - lubię rozmazany (-zywać) makijaż.

kate_nauta.thumb.png.eff5276c82e2ee6c5a7c6d090353a6a6.png

- Dominique Tipper (The Expanse) - lubię szorstki charakter, ciemnoskórość, wygolone boki oraz to spojrzenie.

dominique_tipper.thumb.png.a8f30ab47e7d186cd1af6951a4737e92.png

- Alicia Wainwright (Raising Dion, m.in.) - laleczka z rozbrajającym uśmiechem - jak dla mnie jednak żywcem wyjęta z komiksów Milo Manary, które uwielbiałem kiedyś

alicia_wainwright.thumb.jpg.de34a02bf542062717875c8336a33197.jpg

Oh fuck. Jakże mógłbym zapomnieć.

Rachel z Blade Runnera 1982.

Za całokształt postaci. 

"Do you like our owl?"

14f6891fe04a437223f6cc9d7f080fad.thumb.jpg.2c5f48947533a2ccfac533499bff78f8.jpg

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę oryginalna, bo czytając na urlopie na plaży książki o Panu Grayu wyobrażałam sobie zabawy z nim, niestety po obejrzeniu filmu czar prysł

No i nie raz w moich fantazjach pojawiał Khal Drogo z Gry o Tron...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, maniurka napisał:

Nie będę oryginalna, bo czytając na urlopie na plaży książki o Panu Grayu wyobrażałam sobie zabawy z nim

Szczerze mówiąc, przy okazji rozmów o tej książce żadna osoba mi się nie przyznała do fantazji o nim :P a ja nie czytałam Graya, więc...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, MaryRose napisał:

Szczerze mówiąc, przy okazji rozmów o tej książce żadna osoba mi się nie przyznała do fantazji o nim :P a ja nie czytałam Graya, więc...

Myśle, że duży wpływ na te fantazje miały okoliczności, czyli beztroskie wakacje i opalanie dupki na plaży

Też zwróciłam uwagę na niewątpliwe mankamenty tej książki, ale z kolei wiekszosc moich koleżanek marzyła o Grayu, choc nie wiem, czy z uwagi na seks czy kase

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ksiazki duzo bardziej działaja na wyobraźnie i zawsze postacie i sytuacje sa duzo bardziej ciekawe i podniecajace niz w filmach. Masz w 100% to co sobie wyobrazasz, a nie to co narzuca Ci ekipa filmowa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z czasów głębokiej młodości to Sonya Blade z mk3,  Tifa z FF7 i Tania z RedAlerta. Tak jak sobie teraz rzuciłem okiem w ramach przypomnienia to może być coś z odsłoniętym brzuchem na rzeczy :D. Potem nie kojarzę, żeby jakoś postać aż tak mocno mi zapadła w pamięć.

W dniu 11.01.2020 o 18:52, Elem pisze:

Ale też np Lara (Tomb Raider) czy Claire (RE 2) mnie już są dość obojętne.

Ruda zołza też mnie super nie pociągała.

Zapomniałem dopisać (on)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, lukromisie pisze:

Ruda zołza też mnie super nie pociągała.

Ja za to bym za to Jill Valentine na ruszcik wrzucił. Szczególnie w oryginalnym stroju.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie przejrzałem listy różne (na który króluje Lara) i przypomniałem sobie, że jeszcze jest Rayne z BloodRayne. Lubiłem tę postać ze względu na gust odzieżowy :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, lukromisie pisze:

Rayne z BloodRayne

Zgadnij kto robi cosplay Rayne ? może na PGA zdarzy...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...