Skocz do zawartości
MaryRose

Fantastyczne fantazje

Rekomendowane odpowiedzi

W tym wątku chciałabym poruszyć temat, który od pewnego czasu zaczął mnie zastanawiać, mianowicie: czy ktoś z tutaj obecnych ma jakąś słabość dotyczącą postaci fikcyjn-ej/-ych? Książki, filmy, gry, anime, komiksy, własna wyobraźnia? Może być o fascynacjach erotycznych i nie tylko. Kogo chętnie zaprosilibyście do zabawy? Co Was w nich szczególnie urzekło? Czy charakter i postępowanie jest równie ważne, co warstwa zewnętrzna? Jak się objawiało Wasze zainteresowanie nimi? A może to sfera, która pozostała za Wami, w sentymentalnej poświacie lat młodzieńczych? Jeśli macie coś do "wyznania" w temacie, zapraszam :P (oczywiście nie tylko kobitki) 

pic related

będziecie mieli namiastkę obrazu moich fantastycznych fantazji, jeśli komuś uda się rozszyfrować mema :P (@Elem nie zgaduje) 

81641142_180530143338535_1761959313267490816_n.jpg.98fc0e30fbd9df2877a062a25bc5df43.jpg

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:

Kogo chętnie zaprosilibyście do zabawy?

Nie miewam jakiś wybujałych fantazji zajmujących moją głowę, ale 2b z Nier Automaty, Aloy z Horizon Zero Dawn, Mitsuru i Elizabeth z Persony 3 no Tifę z FF VII bym przytulił. Ale też np Lara (Tomb Raider) czy Claire (RE 2) mnie już są dość obojętne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, napisano:

Ale też np Lara (Tomb Raider) czy Claire (RE 2) mnie już są dość obojętne.

! myślałam, że nie pogardziłbyś panią z Residenta ^^

7 minut temu, napisano:

Elizabeth z Persony 3

ją w sumie też mogłabym zaprosić na lody :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, napisano:

! myślałam, że nie pogardziłbyś panią z Residenta ^^

Wolałbym Jill na ruszcik wrzucić ❤️

1 godzinę temu, napisano:

ją w sumie też mogłabym zaprosić na lody :P 

No i mamy trójkącik.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, napisano:

Z lat młodzieńczych to oczywiście, że Lara Croft

Mmm, ten kwadratowy biust :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie od dzieciństwa fascynowali wikingowie. Swego czasu byłam zauroczona postacią Kriss de Valnor z komiksów z serii "Thorgal". Piękna łuczniczka o paskudnym i wrednym charakterze.

Nie, to nie było nic wybitnie erotycznego. Żadne tam mokre noce czy erotyczne fantazje. Ot, taka dziwna miłostka do wymyślonej postaci. 

Potem natrafiłam na serial "Wikingowie" i zobaczyłam niesamowitą tarczowniczkę Lagerthę. Po pierwszej scenie erotycznej jej z inną kobietą musiałam zrobić sobie dobrze.

Serial przestałam oglądać po trzecim sezonie. Za to wciąż szukam nowych informacji na temat historycznej postaci Lagerthy, a nie tej serialowej. Niestety niewiele o niej wiadomo.  

Lagertha często mi się śni  i to w mocno erotycznych snach. Raz ma twarz serialowej aktorki Katheryn Winnick , a innym razem twarz której nie umiem po przebudzeniu przywołać. Ta druga bardziej  mnie fascynuje. 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dragonfly napisał:

Mnie od dzieciństwa fascynowali wikingowie.

To polecam Ci jeszcze serial "Przybysze" na HBO - też są fajne "wikingki" ;) 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dragonfly napisał:

Potem natrafiłam na serial "Wikingowie" i zobaczyłam niesamowitą tarczowniczkę Lagerthę. Po pierwszej scenie erotycznej jej z inną kobietą musiałam zrobić sobie dobrze.

Tak, ona ma w sobie coś. Astrid również :P

SPOJLER - Ragnar "dał dupy" że od niej odszedł

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Elem napisał:

SPOJLER - Ragnar "dał dupy" że od niej odszedł

To żaden spojler :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...