Skocz do zawartości
Pani.iza

Czy dinozaury jeszcze mogą?

Rekomendowane odpowiedzi

@ Pani.iza✩  zgadzam się z @ Sailor&Lula✩  wiek w którym rozpoczyna się ZK nie ma znaczenia, natomiast znaczenie ma stan umysłu w którym się znajdujemy...  Ja zaczynałam wcześnie, choć może nie wiedziałam jeszcze że to co robie to ZK, @ TomekAdv✩ zaczął swoją przygodę z ZK już jako bardzo dojrzały mężczyzna...

co to kwestii tego czy związek musi być długoletni i ugruntowany też się nie zgadzam... my z @ TomekAdv✩ zaczeliśmy od ZK bo tylko taki związek nas interesował... związek otwarty na wiele różnych opcji i z czasem okazało się ze pasujemy do siebie idealnie...

• Lubię 10
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ Pani.iza✩ wg mnie wiekowość to tylko liczby, ważne, aby obojgu w związku towarzyszyły predylekcje w kierunku ZK nie Z bez K. :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Mia absolutnie masz rację, w kontekście Waszego związku.

@ Pani.iza✩  chyba też do tego nawiązała - ile ludzi tyle historii. Wasza historia jest tu wyjątkowa. Wy podejmując swoje decyzje, nie jest to tajemnicą, nie byliście w związkach. Ci co są "kombinują" jak namówić partnera/partnerkę, a podjęte decyzje mogą mieć wplyw na związek, wiemy, że nie zawsze pozytywny. 

W ZK najwięcej ludzi jest w związkach bardziej lub mniej formalnych i dlatego była mowa o trwałości związku i zaufaniu. 

A co do wieku, w którym można rozpocząć "przygodę" z ZK to większość jsk widzę ma takie samo zdanie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja mogę to i dinozaury z powodzeniem mogą :) 

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, napisano:

Jak ja mogę to i dinozaury z powodzeniem mogą :) 

A co to właściwie oznacza, zeTy możesz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, napisano:

A co to właściwie oznacza, zeTy możesz?

Ano to, że w moim wieku jeszcze mogę, a nawet chcę ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Średnia? Hmmm. Czterdzieści plus? A może trzydzieści osiem plus? Zaniżane "małolatami". A wiesz, zdarza się że pojawiają się bardzo młodzi Użytkownicy podjarani ideą cuckoldu. Zdarzała się też ostra z nimi polemika, gdzie w ocenie tych starszych "są jeszcze na to za młodzi". Że w "tym wieku, powinni jeszcze to pierwsze zakochanie przeżywać" No wiesz:

"Nasze błękitne oddechy,
nasze źródlane oczy
jeszcze nie tknięte szronem przerażenia.
Nasza czułość
delikatna jak nalot pyłku na śliwkach,
czysta i krucha jak płatek lodu,
naiwna jak psiak" 

I z tym akurat się zgadzam. To być nie powinny zabawy w zbyt młodym wieku. Jednakże czy 30 +, czy 40 czy 50, 60, 70 +? Nie ma dobrej średniej i wieku na rozpoczęcie.

(Tu wklej wszystkie porady dotyczące indywidualności, tego w jaki sposób, kto, jak, dlaczego, zapragnął cuckoldu). Będzie tyle, ilu ludzi jest na Forum. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, napisano:

Ano to, że w moim wieku jeszcze mogę, a nawet chcę ;)

No tak, jestem tu od niedawna, więc nie zorientowana zupełnie. Czyli prócz dinozaurów są jeszcze wyższe poziomy? 

• Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

I z tym akurat się zgadzam. To być nie powinny zabawy w zbyt młodym wieku.

Lecz czym jest ów zbyt młody wiek?

Lula.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...