Skocz do zawartości
Pani.iza

Czy dinozaury jeszcze mogą?

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, napisano:

Mając 18 lat daleko mi było do niewinnych fiołków, a kochałam tego samego Mężczyznę, co teraz. 

Generalnie swój pierwszy cuckold jako świadomy uczestnik - rogacz przeżyłem w wieku 19 lat z dziewczyną w wieku 17 lat. Dodam że to była jej inicjatywa. My tego nie przetrwaliśmy, ale ziarno w mojej głowie zasiane zostało skutecznie.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, napisano:

zk forum łączy to wszystko do całości tu i na zlotach, na których kilka razy miałem przyjemność być osobiście.

O!  I tu jest chyba pies dinozaura pogrzebany. Dołącz do nas, droga @ Pani.iza✩  na jakimkolwiek zlocie to sama się przekonasz, że wiek nie jest żadną przeszkodą by się dużo śmiać i dobrze się bawić. Wężykiem także ;)

• Lubię 5
  • Haha 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, napisano:

Wężykiem także ;)

trójkąty i kwadraty!!! :lach:

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, napisano:

wiek starczy jest wtedy, kiedy Ci już starczy :D

Czyli nie jest ze mną, aż tak źle skoro jeszcze w szpilach tańczyć się chce :lach:

Zacząć można zawsze - pod warunkiem, że jest się na to gotowym jak ze wszystkim w życiu. Bywa, że człek na wiele spraw nigdy nie będzie gotowym z różnych powodów... 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, napisano:

'Czyli nie jest ze mną, aż tak źle skoro jeszcze w szpilach tańczyć się chce :lach:

@ _nikt_✩  w Twoim wydaniu na szpile trzeba mieć czas i nogi +42 ( rozmiar szpilki) :lach: . wszyto więc wskazuje, że dinozaury w szpilkach są leciwe +42!

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz parę standardów postrzegania wieku, jakie się tu przejawiają:

16-26-"Dajcie sobie spokój, to jest czas na poznawanie siebie nawzajem, budowania zaufania, na kompromisy i uczenia się dojrzałego podejścia do związku a nie jego otwierania. To jest poważna sprawa, tu jest za dużo niuansów, to jest zaawansowany poziom związku, jeśli jeszcze nie zaliczyliscie nawet podstaw, to nie polecamy"

26-36-"Spoko, a jak długo ze sobą już jesteście i czy obie strony tego chcą?"

38-50 - "Witajcie, większość z nas jest w podobnym wieku :)"

50+:

-Mężczyźni: witajcie :)

-Kobiety: ???*

*Z tego co widzę tutejsze panie po 50 są tu już od paru lat czyli od 40stki. A starsze? Może nie wiedzą że coś takiego istnieje? Albo uważają, że ich "data przydatności" już minęła, bo nie mają już tak jędrnego cycka a na twarzy zadomowiły się zmarszczki?

#pewnierozkreceburze

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, napisano:

Z tego co widzę tutejsze panie po 50 są tu już od paru lat czyli od 40stki. A starsze? Może nie wiedzą że coś takiego istnieje? Albo uważają, że ich "data przydatności" już minęła, bo nie mają już tak jędrnego cycka a na twarzy zadomowiły się zmarszczki?

Zabrzmiało ciut gorzko mimo wszystko myślę, że póki jest chęć i wciąż są amatorzy dojrzałego wina, to warto korzystać ze wszystkiego.  Czyżbyś sugerowała, że to wina tutejszych panów, wszystko jedno z której grupy:

14 minut temu, napisano:

50+:

?? 

Czytałam już wątek bodypositive, ale nie do końca wyczerpał temat, a tu aż się prosi.  

Moja konkluzja jest jedna: nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba... 

• Lubię 10
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, napisano:

#pewnierozkreceburze

Gdyby to był drugi post w tym temacie, uznałbym Cię za jasnowidza. Tymczasem temat ma już 6 stron, jest ciekawy. Nie każdy ciekawy temat, zwie się gówno burzą. No chyba że wyszło z lasu trzech Pułkowników Elektroników i Ci powiedzieli że tak będzie? :)Hasztagi na forum nie działają :)

Godzinę temu, napisano:

16-26-

Niezły masz rozstrzał. 16 - 26 :D OK, 16 - 26 to do jednego wora wsadzamy. Matki z dziećmi i mężami + nastolatki ciumkające ustami do ajfona na upiększającym filtrze z noskiem. 

• Lubię 6
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, napisano:

50+:

Bawiliśmy się kiedyś z panią po 50-tce. Wyczyniła takie cuda, jakich nie znała żadna 30-tka :)

Także ten... nie boję się, że za parę lat minie mi "termin przydatności". ;) 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...