Skocz do zawartości
Pani.iza

Czy dinozaury jeszcze mogą?

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, napisano:

Nie mam konta na Insta... Czas umierać :D

Witaj w klubie, wykupimy kwatery gdzieś blisko żeby pogruchotać razem piszczelami? 

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że każdy na tym forum odbiera ZK w swój sposób a zk forum łączy to wszystko do całości tu i na zlotach, na których kilka razy miałem przyjemność być osobiście. Gama wieku jest duża - wirtualnie i realnie i tak trzymać 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, napisano:

Ok... Ale czy to samo równie dobrze nie może się przytrafić parze 40+? 

Może przydarzyć się parze 40+. A powinno się przydarzyć parze osiemnastolatków? Każdy kto zaczyna od końca, ten szybciej go osiągnie. Ten koniec. A tu piosenka którą dziś cytowałem:

Posłuchaj, i oceń, czy warto zaczynać od końca :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, napisano:

Na wszystko jest czas, najlepszym przykładem dziecięce gwiazdy i to jak zwykle kończą.

To pewnie dlatego, że są wykreowane przez starszych... ;)

19 minut temu, napisano:

Jednak pewnie znajdą się i tacy. A póki jest ogień w związku starczym i chęć na sex...  Będę próbować

Ja dopinguję zawsze wszystkich, w których płonie ogień :).

19 minut temu, napisano:

Może. Ale znudzeni "tradycyjnym"  seksem 40-latkowie to nic wielce dziwnego. Oni znudzili się nim po 20 latach współżycia. I szukają urozmaicenia. 

Ale znudzenie seksem po 2-3 latach aktywności seksualnej to chyba coś nie halo? 

Oczywiście, że to jest nie halo. 

Poza tym, dlaczego zakładasz, że 40-latkowie znają się od 20 lat? Może poznali się przed chwilą? :)

Być może mnie uratowało to, że nie zaznałam nigdy "tradycyjnego" seksu :lach:.

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, napisano:

Witaj w klubie, wykupimy kwatery gdzieś blisko żeby pogruchotać razem piszczelami? 

Taaa... I tak skończymy na  https://grobonet.com/

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Posłuchaj, i oceń, czy warto zaczynać od końca :)

Znam, dziękuję. Nie wiem czym jest koniec i nawet nie chcę wiedzieć :) .

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Być może mnie uratowało to, że nie zaznałam nigdy tradycyjnego seksu :lach:

Lula, nie poznaję Koleżanki! :D

Nigdy nie kochałaś się 1+1? ;) 

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:
6 minut temu, napisano:

Być może mnie uratowało to, że nie zaznałam nigdy tradycyjnego seksu :lach:

Lula niegrzeczna nie lubi po B... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Ba, z kochankami też zwykle bywam 1+1 ;) .

Moi Drodzy, naprawdę nie wiem, gdzie jest koniec, a gdzie początek. Co jest odpowiednie dla jakiego wieku. Mnie od dawna w życiu obchodzi to, by robić to, co się kocha i móc się tym w każdym szczególe delektować. Zarówno czułym spojrzeniem i delikatnym gestem, jak i czymś stokrotnie bardziej lubieżnym. Tej umiejętności cieszenia się życiem i nienudzenia się nim - życzę wszystkim, niezależnie od wieku.

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...