Skocz do zawartości
Pani.iza

Czy dinozaury jeszcze mogą?

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, napisano:

Lecz czym jest ów zbyt młody wiek?

Lula.

Nie rozumiem pytania. Czym jest? No wtedy kiedy jest się za młodym. Pewne rzeczy smakują z wiekiem. Np whisky i cuckold ;)

Dlaczego zbyt młodzi mieliby obrażać się na stwierdzenie, że są na coś zbyt młodzi. 

Dlaczego starsi, mieliby obrażać się na to, że nie kumają rozmów, skrótów, zasad, tych którzy są za młodzi na cuckold. 

Dlaczego niepalący wsiadają do przedziałów dla palących :)

Z tyłu liceum z przodu muzeum? 

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja się teraz wymądrze, otóż wg WHO nie ma już czegoś takiego jak wiek starczy jest wiek dojrzały późny. 

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, napisano:

Dlaczego niepalący wsiadają do przedziałów dla palących :)

Dla złamania zasad, mimo, że obecnie nie ma przedziałów dla palących. :D

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, napisano:

Dlaczego zbyt młodzi mieliby obrażać się na stwierdzenie, że są na coś zbyt młodzi. 

Może się nie obrażą, ale tym bardziej na pohybel starszym zrobią to, na co mają ochotę. Z dziką satysfakcją :P.

Nie lubiłam (hmm... nie znałam) whisky, póki mnie nie było na nią stać. Znając siebie, lubiłabym (i to oczywiście bez coli!) mając lat piętnaście.

11 minut temu, napisano:

Dlaczego starsi, mieliby obrażać się na to, że nie kumają rozmów, skrótów, zasad, tych którzy są za młodzi na cuckold. 

A mają prawo się wkurwić, gdy nie raz młodsi traktują ich jak ludzi, co już się do trumny powinni położyć. 

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, napisano:

@ Pani.iza✩ , tak jak i ja nie przywiązuję się do teorii wieku młodzieńczego wysnutej przez @ Sem.©® . Mając 18 lat daleko mi było do niewinnych fiołków, a kochałam tego samego Mężczyznę, co teraz. 

Wiek starczy jest wtedy, gdy czujemy się staro. A osoba czująca się staro na pewno nie ma ochoty na cuckold :) .

Lula. 

Moje gratulacje, że w wieku lat 18 byłaś na tyle dojrzała by kochać jednego jedynego aż po grób. A ja sorry, zaliczyłem wszystkie młodzieńcze błędy (podejrzewam jak większość) i na 18-stce, to chyba była już trzecia "dziewczyna na poważnie, na całe życie, choćby nie wiem co, to nigdy się nie rozstaniemy" :D

Tylko błagam, nie uruchamiajcie tematu o treściach "nie czuję się staro", nikt tu przecież o to nie pytał, czy się kto czuje staro czy nie staro :)

Oczywiście wszyscy czują się świetnie, jak na Instagramie.

• Lubię 4
  • Haha 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem zdania, że tylko nieliczni poniżej 30-tki powinni się na to decydować. I to nie tylko kwestia dojrzałości emocjonalnej i stabilności związku. 

Mówiąc szczerze - ja bym nie chciała być pozbawiona wzajemnej fascynacji, poznawania się, "docierania" i wszelkich etapów we dwoje, bo (poza oczywistymi względami) dopiero to daje możliwość chłonięcia cuckoldu całą sobą. 

Kiedyś oglądałam program o bardzo młodej parze, ludzie 20+. Szybko wprowadzili do swojego seksu mnóstwo różnych erotycznych gadżetów i... doszli do ściany. Seks zupełnie ich już nie cieszył, nie podniecał. 

Seksuolog poradził im, by odstawili wszystkie zabawki i zaczęli na nowo poznawać swoje ciała, bez żadnego wspomagania. Dopiero to przywróciło im namiętność i radość z seksu. 

I coś w tym jest. ;) 

A swoją drogą - strasznie jestem ciekawa ile nasza Dinozaurzyca ma lat. I jakoś mi się wydaje, że jest ode mnie młodsza.  

• Lubię 3
  • Dziękuję 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Kiedyś oglądałam program o bardzo młodej parze, ludzie 20+. Szybko wprowadzili do swojego seksu mnóstwo różnych erotycznych gadżetów i... doszli do ściany. Seks zupełnie ich już nie cieszył, nie podniecał. 

Seksuolog poradził im, by odstawili wszystkie zabawki i zaczęli na nowo poznawać swoje ciała, bez żadnego wspomagania. Dopiero to przywróciło im namiętność i radość z seksu. 

Ok... Ale czy to samo równie dobrze nie może się przytrafić parze 40+? 

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, napisano:

Oczywiście wszyscy czują się świetnie, jak na Instagramie

Nie mam konta na Insta... Czas umierać :D

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, napisano:

Szybko wprowadzili do swojego seksu mnóstwo różnych erotycznych gadżetów i... doszli do ściany.

Na wszystko jest czas, najlepszym przykładem dziecięce gwiazdy i to jak zwykle kończą. Ale jak sama piszesz

8 minut temu, napisano:

tylko nieliczni poniżej 30-tki

Jednak pewnie znajdą się i tacy. A póki jest ogień w związku starczym i chęć na sex...  Będę próbować! Amen. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

Ok... Ale czy to samo równie dobrze nie może się przytrafić parze 40+? 

Lula.

Może. Ale znudzeni "tradycyjnym"  seksem 40-latkowie to nic wielce dziwnego. Oni znudzili się nim po 20 latach współżycia. I szukają urozmaicenia. 

Ale znudzenie seksem po 2-3 latach aktywności seksualnej to chyba coś nie halo? ;) 

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...