Skocz do zawartości
Pani.iza

Czy dinozaury jeszcze mogą?

Rekomendowane odpowiedzi

@ Sem.©® Rozumiem, że za wcześnie może być Za wcześnie ale pocieszyłeś mnie tą średnią, bo już zaczęłam kombinować, że moment minął i co ja tu robię... Kobiece dylematy, wiesz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

No tak, jestem tu od niedawna, więc nie zorientowana zupełnie. Czyli prócz dinozaurów są jeszcze wyższe poziomy? 

Pytałaś wcześniej czy "więcej lat ułatwia" start. Gdy miałaś 17 - 18 lat, to na pewno nie przywiązywałaś się przesadnie bardzo. Do idei które Cię zachwyciły. Co najwyżej tak Ci się wtedy wydawało. Nic tak nie rani jak młode uczucie. Niczego nie zapamiętasz tak bardzo jak tej szamotaniny. 

Po latach, każdy kto pragnie cuckoldu, ten pragnie tej szamotaniny. To taki wehikuł w czasie, bez wehikułu. 

Tak więc, więcej lat nie ułatwia. Więcej lat umożliwia :)

• Lubię 5
  • Zmieszany 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, napisano:

Lecz czym jest ów zbyt młody wiek?

Wiek młody jest tuż przed wiekiem średnim. który jest nieopodal wieku starczego :D

• Facepalm 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

Tak więc, więcej lat nie ułatwia. Więcej lat umożliwia :)

Ja sobie to wydrukuję! I powieszę w widocznym miejscu, po prostu motto na tę lepszą cześć zycia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

@ Stówa✩ no wiesz! Wiek starczy, teraz to Ci się należy mega FOCH. 

@ Pani.iza✩ , tak jak i ja nie przywiązuję się do teorii wieku młodzieńczego wysnutej przez @ Sem.©® . Mając 18 lat daleko mi było do niewinnych fiołków, a kochałam tego samego Mężczyznę, co teraz. 

Wiek starczy jest wtedy, gdy czujemy się staro. A osoba czująca się staro na pewno nie ma ochoty na cuckold :) .

Lula. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, napisano:

starczy

4 minuty temu, napisano:

starczy

mało :lach:

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

mało :lach:

Jeszcze inaczej: wiek starczy jest wtedy, kiedy Ci już starczy :D .

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...