Skocz do zawartości
Iwan

Hotki 60+

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam 42 lata i jestem trochę nietypowym mężczyzną ze względu na to iż podniecają mnie dużo starsze kobiety. Jestem żonaty z rówieśniczką. Ukrywam przed żoną ten fakt. Zadbane panie po sześćdziesiątce są dla mnie esencją kobiecości.  W ostatnich latach miałem romans z koleżanką teściowej i to były wspaniałe chwile (była mężatką). Zastanawia mnie czy na forum są małżeństwa z dojrzałymi paniami w tym wieku. Chciałbym regularnie pieścić, rżnąć i zalewać panią na oczach  męża.  Jest to moja wielka fantazja. Panów mających podobne fantazję proszę o kontakt. Brakuje na forum zdjęć takich dojrzałych cukiereczków.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj tak, popieram też mam takie fantazje o Paniach 55+

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...