Skocz do zawartości
arbeloa3

Fantazje na początek, pomysły dla niezdecydowanych, początkujących

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kochani wraz z nadejściem nowego roku, wraz z żoną chcielibyśmy delikatnie wkroczyć w świat cuckold. Do rzeczy nie mamy odwagi aby pójść na całość i zrobić zemnie rogacza. Ale może powoli małymi kroczkami do czegoś dojdzie. Chciałbym abyście zamieścili fantazje na poczatek gdzie nie dojdzie odrazu do sexu miedzy hotką a kochankiem. Próbowaliśmy seksu przez kamerki ona zabawiała się z gościem ja siedziałem obok i dostałem dopiero wtedy gdy obcy skończył. Może ktoś ma jeszcze jakies inne pomysły gdzie można podgrzać atmosfere?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny pomysł, ja kiedyś bawilem sie nad morzem w falach gdzie moja żona wypuszczała cycuszki albo jak jechsliśmy wieczorem samochodem zdejmowała stanik i zaświecaliśmy swiatlo w srodku jak mijaliśmy się z ciężarówkami

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.01.2020 o 00:21, napisano:

Mnie jako rogacza zawsze kręcili, gdy ktoś podglądał moją kobietę nago, np podczas kąpieli. Specjalnie prowokowałem odpowiednie sytuacje by jakiś mój kolega mógł "przypadkiem" zobaczyć kawałek ciała mojej kobietki :)

Ja też lubię takie klimaty... Pokazanie żony nago...niby przez przypadek :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.12.2019 o 19:00, napisano:

Witam, kochani wraz z nadejściem nowego roku, wraz z żoną chcielibyśmy delikatnie wkroczyć w świat cuckold. Do rzeczy nie mamy odwagi aby pójść na całość i zrobić zemnie rogacza. Ale może powoli małymi kroczkami do czegoś dojdzie. Chciałbym abyście zamieścili fantazje na poczatek gdzie nie dojdzie odrazu do sexu miedzy hotką a kochankiem. Próbowaliśmy seksu przez kamerki ona zabawiała się z gościem ja siedziałem obok i dostałem dopiero wtedy gdy obcy skończył. Może ktoś ma jeszcze jakies inne pomysły gdzie można podgrzać atmosfere?  

A co do odwagi żeby pójść na całość nam też brakuje i chyba już tak zostanie :)... ale pofantazjować można

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że początkujące pary zaczynają od masaż. Nie zawsze kończy się to czymś więcej, na pierwszym spotkaniu wystarcza świadomość, że inny facet obcujez Twoją hotką. Nie do końca widzisz czy masując nogę nie dotyka jej warg sromowych, jak masując pośladki zahacza o drugą dziurkę albo jak przy masażu ramion mocniej chwyta za szyję. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, napisano:

Nie zawsze kończy się to czymś więcej,

Bo albo się idzie do profesjonalnego masażysty albo nie. Jeżeli nie to wątpliwości o których pisałeś dalej czyli:

12 godzin temu, napisano:

Nie do końca widzisz czy masując nogę nie dotyka jej warg sromowych, jak masując pośladki zahacza o drugą dziurkę albo jak przy masażu ramion mocniej chwyta za szyję. 

mają sens. I tylko wtedy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...