Skocz do zawartości
NikolasWLKP

Strap-on

Rekomendowane odpowiedzi

Suntzu i Sophie - prywatne rozmowy proszę przenieść na pw. 

Nie chcę tu widzieć więcej czegoś takiego! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Ann&Kris pisze:

Dlaczego? Stracił by coś w Twoich oczach? Przestał by być "męski"?

Kris

Nie o to chodzi. @MaryRosema typ faceta pod strap on ^^ 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Elem pisze:

Nie o to chodzi

Dokładnie, nie o to chodzi. Mój facet jest nade mną i dla żadnego z nas odwracanie tych ról póki co nie brzmi interesująco. Druga sprawa, że takie trochę sztuczne "górowanie" nad partnerem jeszcze raz takich gabarytów jak ja to byłoby raczej komiczne a nie podniecające doświadczenie co ciekawe, kobiet się te standardy w mojej głowie nie tyczą  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, MaryRose pisze:

Dokładnie, nie o to chodzi. Mój facet jest nade mną i dla żadnego z nas odwracanie tych ról póki co nie brzmi interesująco. Druga sprawa, że takie trochę sztuczne "górowanie" nad partnerem jeszcze raz takich gabarytów jak ja to byłoby raczej komiczne a nie podniecające doświadczenie co ciekawe, kobiet się te standardy w mojej głowie nie tyczą  

Podobno u większości kobiet to co się nie daje na mężczyznach, to się nagle daje (i chce) na kobietach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...