Skocz do zawartości
Fotomaniak

Bielizna, gadżety erotyczne zamiana zakupy sprzedaż :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do Was takie pytanie czy nie mielibyście ochotę powymieniać się lub sprzedać kupić jakieś przedmioty typu bielizna lub wibratory czy dilda?

Ja mam trochę taki fetysz że nie dość że jaram się takimi gadżetami np sąsiadki czy koleżanki ale też jara mnie jak ktoś będzie się podniecał i spuszczał na  majtki mojej dziewczyny czy masturbował się przy jej wibratorze. Lubię powąchać biustonosz czy majtki koleżanki wyobrażam sobie od razu jak ona smakuje a niektóre zapachay są naprawdę odlotowe !Co wy o tym myślicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, napisano:

Co wy o tym myślicie?

Myślę, że bez wiedzy i zgody (wcześniejszej) właścicielki owych przedmiotów (a taka sytuacja będzie tu pewnie najbardziej powszechna) jest to poważne naruszenie jej prywatności i intymności

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Majtki mojej byłej która już dawno ma nowe będą naruszeniem prywatności?

Ja nie mówię czyje one były z imienia czy nazwiska więc nie ma tu o tym mowy.

Nie są ukradzione nie są zabrane podstępem bez przesady .

Mi się uzbierało po moich byłych trochę bielizny i gadżętów i chętnie sprzedam lub wymienię :) prawie jak na allegro 

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, napisano:

Majtki mojej byłej która już dawno ma nowe będą naruszeniem prywatności?

Ja bym się mega wkurzyła, gdyby mój mężczyzna, nawet jeśli ex, komuś dał/sprzedał tak osobiste rzeczy. 

I tak, byłoby to cholernie duże naruszenie mojej prywatności i brak szacunku do tego, co razem przeżyliśmy. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...