Skocz do zawartości
Matt2233

Pytanie do Hotwife

Rekomendowane odpowiedzi

Przrgladajac forum zaczęła zastanawiać mnie jedna rzecz, a mianowicie drogie Hotki czy przeszkadza Wam obrączka na palcu kochanka, czy taki kochanek powininen zdjąć obrączkę czy ma to dla Was jakieś znaczenie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego miałaby obrączka przeszkadzać? To tak, jak miałybyśmy własną ściągnąć na spotkanie…

Czy to wówczas by nie zakrawało na obłudę? Ściągnę obrączkę i udam, że współmałżonka nie ma? Jesteśmy dorośli, wiemy na jakich zasadach się spotykamy, mamy świadomość, a często wiedzę, że każdy ma prawo posiadać rodzinę – dzieci, żonę, dziewczynę, kochankę…no to jest często i ten symbol jakim jest obrączka…Przepraszam, ale dla mnie nie ma sytuacji, która uzasadniałaby zdjęcie obrączki przez którąkolwiek ze stron podczas spotkania. I uważam, że nikt nie ma od nas tego wymagać, ani my nikomu narzucać takiej woli.

L.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sensu stricte jako symbol zawarcia związku małżeńskiego, sama obrączka mi u Kochanków nie przeszkadza. Jeśli dany mężczyzna nie zdejmuje jej nigdy, to i niech nie zdejmuje przy mnie. Jeśli zdejmuje przezornie do prac manualnych - niech lepiej zdejmie :lach: . Gdy miałabym wybierać - wolałabym, żeby zdjął, ale tylko z przyczyn takowych, iż nie przepadam za dotykaniem biżuterii na ciele kochanka (a uwielbiam zajmować się męskim dłońmi).

Lula. 

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, napisano:

Dlaczego miałaby obrączka przeszkadzać? To tak, jak miałybyśmy własną ściągnąć na spotkanie…

Czy to wówczas by nie zakrawało na obłudę? Ściągnę obrączkę i udam, że współmałżonka nie ma? Jesteśmy dorośli, wiemy na jakich zasadach się spotykamy, mamy świadomość, a często wiedzę, że każdy ma prawo posiadać rodzinę – dzieci, żonę, dziewczynę, kochankę…no to jest często i ten symbol jakim jest obrączka…Przepraszam, ale dla mnie nie ma sytuacji, która uzasadniałaby zdjęcie obrączki przez którąkolwiek ze stron podczas spotkania. I uważam, że nikt nie ma od nas tego wymagać, ani my nikomu narzucać takiej woli.

L.

Z tym że w Twoim przypadku jest to zdrada kontrolowana. I obraczka na palcu może jedynie podniecać kochanka. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, napisano:

Przepraszam, ale dla mnie nie ma sytuacji, która uzasadniałaby zdjęcie obrączki przez którąkolwiek ze stron podczas spotkania

A ja w pewnych sytuacjach i do pewnych zabaw zdejmuję ze względów praktycznych ;) Poza tym w pełni zgadzam się z Twoją wypowiedzią.

Gdybym kiedykolwiek napotkał na oczekiwanie lub prośbę zdjęcia obrączki tak ogólnie potraktowałbym to jako brak pełnej akceptacji mojej osoby (choć na pewno zapytałbym o umotywowanie prośby). Moje małżeństwo jest ważną częścią mnie i nie widzę powodu dla którego miałbym udawać, że jest inaczej.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Z tym że w Twoim przypadku jest to zdrada kontrolowana. I obraczka na palcu może jedynie podniecać kochanka. 

Ouhhh, no trudno, u mnie tej podniety i tak nikt nie odnajdzie, bowiem pomimo faktu bycia żoną obrączki nigdy nie miałam :) .

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, napisano:

Tak, zgadza się. Dlatego mi nie przeszkadza obrączka.

ale zadałeś pytanie:

3 godziny temu, napisano:

czy przeszkadza Wam obrączka na palcu kochanka, czy taki kochanek powininen zdjąć obrączkę czy ma to dla Was jakieś znaczenie?

a nie czy kochanek zdradza bez wiedzy i powinien to ukrywać przed żoną, partnerką...

bo skoro u mnie to zdrada kontrolowana to przecież przede mną nie musi ściągać, chować, czy jakkolwiek to określimy.

39 minut temu, napisano:

A ja w pewnych sytuacjach i do pewnych zabaw zdejmuję ze względów praktycznych

no właśnie to samo powiedział mi przed momentem E.

widocznie jestem zbyt emocjonalnie związana z obrączką :)

L.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, napisano:

Tak, zgadza się. Dlatego mi nie przeszkadza obrączka.

ale zadałeś pytanie:

a nie czy kochanek zdradza bez wiedzy i powinien to ukrywać przed żoną, partnerką...

bo skoro u mnie to zdrada kontrolowana to przecież przede mną nie musi ściągać, chować, czy jakkolwiek to określimy.

no właśnie to samo powiedział mi przed momentem E.

widocznie jestem zbyt emocjonalnie związana z obrączką :)

L.

Nie chodziło mi żeby kochanek przed hotka musiał ukrywać że ma żonę. Tylko czy hotce to jakoś przeszkadza, drażni, czy może podnieca że zdradza swoją żonę i jakoś buduje to hotke: że skoro zdradza żonę to widocznie jestem lepsza od jego żony

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

Nie chodziło mi żeby kochanek przed hotka musiał ukrywać że ma żonę. Tylko czy hotce to jakoś przeszkadza, drażni, czy może podnieca że zdradza swoją żonę i jakoś buduje to hotke: że skoro zdradza żonę to widocznie jestem lepsza od jego żony

Ja bym po stokroć wolała, żeby żony kochanków wiedziały o tym, że spotykają się ze mną. Toteż zupełnie, ale zupełnie ów akt ich niekontrolowanej zdrady mnie nie podnieca...

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, napisano:

to trzeba było zadać takie pytanie.

Zadałeś o obrączkę, nie o intencję, nie o podniecenie czy jakiekolwiek inne uczucia związane z ewentualnym chowaniem lub nie obrączki.

L.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...