Skocz do zawartości
Ahn24n4

Hotka przekracza granice

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.12.2019 o 11:15, napisano:

Witam

Jestem początkującym użytkownikiem forum jednak od dawna już interesuje się cuckold. 

Dzięki tej stronie zrealizowałem swoje Marzenie i moja narzeczona mnie wkoncu zdradziła. Podniecdnie było nie do opisania i mamy juz za sobą kilka razy. 

Mam jednak pewien dylemat. Otóż na ostatnim spotkaniu po raz drugi byłem obecny i obserwowałem wszystko. Ustalimy zasady przed spotkaniem które niestety w trakcie moja narzeczona nagina. Nie ukrywam że czuję się dziwnie bo z jednej strony mocno mnie to podnieca że dominuje ale z drugiej strony trochę mam obawy. 

Próbowałem z nią rozmawiać to zawsze mówi że przecież tego chce i widzi jak mnie to kręci. Zgadza się co mówi ale może macie jakiś pomysł jakich argumentów użyć? 

A może to zaakceptować skoro mnie też to podnieca? 

Witaj,  w jaki sposób Twoja hotka nagina zasady? Co konkretnie robi?

mam taką samą sytuację,  straszliwie mnie podnieca i kręci, że moja kobieta nagina nasze zasady, jednak po wszystkim pojawiają sie u mnie wątpliwości, niepewność.

Też tłumaczy, że robi tak bo widzi jak to na mnie działa i jak wiele emocji nam to daje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...