Skocz do zawartości
Ahn24n4

Hotka przekracza granice

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem początkującym użytkownikiem forum jednak od dawna już interesuje się cuckold. 

Dzięki tej stronie zrealizowałem swoje Marzenie i moja narzeczona mnie wkoncu zdradziła. Podniecdnie było nie do opisania i mamy juz za sobą kilka razy. 

Mam jednak pewien dylemat. Otóż na ostatnim spotkaniu po raz drugi byłem obecny i obserwowałem wszystko. Ustalimy zasady przed spotkaniem które niestety w trakcie moja narzeczona nagina. Nie ukrywam że czuję się dziwnie bo z jednej strony mocno mnie to podnieca że dominuje ale z drugiej strony trochę mam obawy. 

Próbowałem z nią rozmawiać to zawsze mówi że przecież tego chce i widzi jak mnie to kręci. Zgadza się co mówi ale może macie jakiś pomysł jakich argumentów użyć? 

A może to zaakceptować skoro mnie też to podnieca? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To, że jakieś rzeczy nas podniecają to jedna strona medalu. Druga to ta gdzie podniecającej rzeczy chcemy realnie, nie chcemy, chcemy ale nie czujemy się jeszcze na to gotowi, chcemy ale wolimy powoli do tego dochodzić itd itd itd. To całe spektrum tego co zrobimy dalej a granice między poszczególnymi "kategoriami" są subtelne, płynne i zmienne. Nie da się przeważnie jednoznacznie ich określić. Z tego też powodu nikt nie udzieli Ci gotowego rozwiązania.

"Nasze" zabawy wiążą się z tańcem na rozbujanej linie oraz huśtawkami doznań i emocji jakich doświadczamy. Ważna jest rozmowa, wyczucie oraz nie tylko słuchanie ale też obserwacja partnera/partnerki. Z całą pewnością nie warto się ani śpieszyć ani zmuszać do rzeczy które nam nie pasują i na które nie czujemy się gotowi. Czasem warto się zatrzymać lub zrobić nawet krok wstecz gdy uznamy, że zbytnio wybiegliśmy do przodu. Cała reszta zwykle stabilizuje się pod wpływem rozmów, obserwacji i doświadczeń.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie w tym mamy główna kość nie zgodny. Rozmawiamy na ten temat i wszystko jest super ustalamy co i jak. Jednak podczas spotkań już zaczynają się schody a ja wewnętrznie jakoś się temu nie sprzeciwiam. Ogólnie porozmawiamy na pewno przed najbliższą relacja jeszcze raz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak na szybko możesz albo "popuścić pasa" i zejść z ustalonych zasad, albo się z partnerką wstrzymać póki wszystko nie będzie ustalone na tip-top i komfortowe w 100% dla wszystkich albo zrobić krok wstecz. Nikt z zewnątrz nie doradzi co będzie najlepsze dla Ciebie i dla Was. 

18 minut temu, napisano:

Ogólnie porozmawiamy na pewno przed najbliższą relacja jeszcze raz

Tu nie chodzi o jedno czy dwa porozmawiania. Rozmowa to integralna część tego typu relacji. Rozmawia się przed pierwszym razem, po nim, przed kolejnymi, po dziesiątym, po dwudziestym. po setnym. Rozmawia się cały czas gdy któraś ze stron uzna to za zasadne czasem do znudzenia jeżeli trzeba. Tylko w ten sposób można uniknąć ewentualnych zgrzytów i sytuacji niekomfortowych dla którejś ze stron.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wichura. Ogólnie świetnie ze ktoś patrzy na to obiektywnie. 

Choć nieco przesadza to na pewno nie na tyle bym chcial zakończyć relacje. Interesowałem się tym od kilku lat i jestem mega szczęśliwy że swojej partnerki

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, napisano:

Choć nieco przesadza to na pewno nie na tyle bym chcial zakończyć relacje. Interesowałem się tym od kilku lat i jestem mega szczęśliwy że swojej partnerki

Ale to, że Ty się na coś nie zgodzisz i/lub powiesz, że pewne zachowania stanowią dla Ciebie granicę której nie chcesz przekraczać nie oznacza zakończenia relacji. Relacje jak i same zabawy można prowadzić na różnych zasadach i na różne sposoby. Ważne aby nie robić niczego wbrew sobie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I robieniu czegoś wbrew sobie nie ma mowy. Po ostatnim razie zostałem zapewniony że tym razem będzie inaczej więc zobaczymy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, napisano:

Nie ukrywam że czuję się dziwnie bo z jednej strony mocno mnie to podnieca że dominuje ale z drugiej strony trochę mam obawy. 

Z powyższej Twojej wypowiedzi wynika, że jednak podczas zabawy nie masz większych obiekcji odnośnie tego co Twoja partnerka robi. W trakcie, Cię to podnieca, a wątpliwości pojawiają się dopiero "po"?

Często zdarza się, że podczas upojnej nocy zgadzamy się na więcej niż byśmy chcieli. Często też wpływ chwili sprawia, że robimy rzeczy, na które "przed" i "po" nie mielibyśmy odwagi.

Musisz sobie odpowiedzieć czy to, że Hotka przekracza granicę jest dla Ciebie bardziej podniecające czy bardziej denerwujące. Niekiedy warto nagiąć pewne granice by intensywniej przeżyć wieczór.

Wiem, że szczególnie na początku relacji cuckold huśtawka nastrojów wychyla się dość mocno raz w jedną a raz w drugą stronę.

Oczywiście szczera rozmowa powinna rozwiać wszelkie wątpliwości.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie jest tak jak opisujesz. Naginanie granic jest dla mnie niesamowicie podniecajace w trakcie, wątpliwości mam po kiedy ciśnienie opada. Nie mniej doświadczenia są rewelacyjne a emocje niepodobne do niczego innego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy po luźnej rozmowie w miłej atmosferze dotyczej dalszego rozwoju cuckold (oboje tego chcemy). Przedstawiłem swoje obawy narzeczonej na chłodno ale też pragnienia itp. Ona też poruszyła temat swoich fantazji i działamy dalej lekka dominacja hotki oboje nas bardzo nakręca i już nie mogę się doczekać kolejnego razu. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...