Skocz do zawartości
Gentleman_88

Mazowieckie, podobne do Azzun

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, napisano:

Piszesz nie na temat. Myślę że większość zna Azzun i wie.

No ja również  nie wiem czym tam się Azzun wyróżnia. Mógłbyś więc rozwinąć temat.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, napisano:

Zdefiniuj "większość" w tym przypadku. Azzun wygląda mi na kolejny, niczym nie wyróżniający się mazurski hotel typu "spać&wellness".

Jeżeli miałeś bardziej ciekawe doświadczenia w tymże przybytku to podziel się nimi z nami a może ktoś na tej podstawie podpowie ci gdzie jeszcze mógłbyś znaleźć podobne możliwości.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.12.2019 o 21:37, napisano:

Zdefiniuj "większość" w tym przypadku.

Jak na razie to nikt nie zna Azzun. Też musiałam sprawdzić cóż to za cudo :D

W dniu 4.12.2019 o 21:37, napisano:

Jeżeli miałeś bardziej ciekawe doświadczenia w tymże przybytku to podziel się nimi z nami a może ktoś na tej podstawie podpowie ci gdzie jeszcze mógłbyś znaleźć podobne możliwości.

Autora wywiało, chyba się nie dowiemy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie temat o Azzunie, ale znamy ten hotel bardzo dobrze. Obecnie nie ma tam nic wartego polecenia. Strefa spa, basen i 2 jazcuzzi. Kilka lat temu w Azzunie, w każdy piątek i sobotę między 22:00 a 00:00, było organizowane nagie pływanie, tzn. cała strefa spa była beztekstylna, przygaszone światło, jakieś świece w różnych zakątkach, możliwość zamawiania alkoholu do jacuzzi. Okazjonalnie zdarzały jakieś mniejsze czy większe zabawy w saunach, czy jacuzzi, ale personel dość mocno pilnował "przyzwoitości". Z czasem właściciel przeszedł na ciemną stronę mocy i uznał, że wycofuje się z tego typu wieczorów, więc od tego czasu już tam nie jeździmy, bo nie ma już po co...

On.

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie może ktoś polecić jakiś hotel żeby można było się zrelaksować coś jak w Azzunie w dawnych czasach o których pisze SexFans?

Chodzi o mazury ewentualnie mazowieckie czy podlaskie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.12.2019 o 21:16, napisano:

Zamiast odpowiadać w ten sposób, trzeba było odpowiedzieć w ten:

5 godzin temu, napisano:

Kilka lat temu w Azzunie, w każdy piątek i sobotę między 22:00 a 00:00, było organizowane nagie pływanie, tzn. cała strefa spa była beztekstylna,

I od razu każdy by wiedział czego szukasz... :)

Raz na jakiś czas w łódzkiej fali są organizowane noce naturystów. Ale to nie mazowieckie:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukaliśmy swego czasu alternatywy, ale nie ma nic ciekawego w okolicach. Najlepsze co znaleźliśmy, to spa w Kuniowie, tyle że to opolskie. Jak mnie pamięć nie myli to gdzieś na granicy mazowieckiego i kuj-pom, było coś takiego jak "Rancho natura", chociaż wydaje mi się, że działało tylko latem (nie byliśmy osobiście, więc nie mamy zdania)..  Pozostają jeszcze strefy relaksu w swingersklubach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...