Skocz do zawartości
Kind_of_Bear

Alternatywny wygląd

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, napisano:

Motywacją była chęć wyrwania się z marazmu w którym byłem w tamtym okresie. Ogień to był z dwiema innymi kobietami w moim życiu, a z tą po prostu było przyjemnie. Szukałem kontynuacji, bo byłem w takiej sytuacji życiowej i emocjonalnej, że wogóle był mi potrzebny kontakt z kimś nie tylko seksualny. Teraz jestem w zupełnie innej i obym nie musiał wracać do takiego stanu w jakim byłem wtedy.

Ale i tak skusiłbyś się wtedy na absolutnie  każdą bez wyjątku kobietę, która wyszłaby z podobną propozycją?

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze wiesz, że nie. Tak jak napisałem ta dziewczyna była dla mnie przeciętna, ale nie była jakąś szkaradą.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, napisano:

Dobrze wiesz, że nie. Tak jak napisałem ta dziewczyna była dla mnie przeciętna, ale nie była jakąś szkaradą.

A wyłączając wygląd?

Lula. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy że nie pluła na chodnik na przywitanie, nie pociągnęła z piersiówki i nie spytała się czy przywiozłem jakiś towar. Przepraszam ale chciałbym uciąć wątek tej konkretnej osoby, bo trochę czuje się nie fair wobec niej mimo, że nie widziałem jej od tamtego czasu i nie mam z nią absolutnie żadnego kontaktu. Dała mi trochę zapomnienia i przyjemności i chwała jej za to.

Zresztą sama napisałaś, że Twoi kochankowie nie byli idealni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, napisano:

Powiedzmy że nie pluła na chodnik na przywitanie, nie pociągnęła z piersiówki i nie spytała się czy przywiozłem jakiś towar. Przepraszam ale chciałbym uciąć wątek tej konkretnej osoby, bo trochę czuje się nie fair wobec niej mimo, że nie widziałem jej od tamtego czasu i nie mam z nią absolutnie żadnego kontaktu. Dała mi trochę zapomnienia i przyjemności i chwała jej za to.

Nie chodzi mi o tę konkretną osobę, ale po prostu drążę Twój tok podejmowania decyzji w kwestii wyboru kochanki :)

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdę powiedziawszy to od jakiegoś czasu mnie to kompletnie nie zajmuje i na szczęście obecnie nie jest mi żadna potrzebna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Prawdę powiedziawszy to od jakiegoś czasu mnie to kompletnie nie zajmuje i na szczęście obecnie nie jest mi żadna potrzebna.

Miałam na myśli Twe ogólne podejście, ale zostawmy już to ;) .

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proszę o powrót do tematu tj "Alternatywnego wyglądu" a nie osobistych i ogólnych preferencji @cern przy wyborze kochanek

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alternatywka zawsze mi sprawia że czuję się młodo. Mam za sobą 15 lat na scenie, grając i śpiewając w różnych projektach metalowych, punkowych, i bluesowych.

Niestety za sobą ale nadal czuję się jak w domu w towarzystwie artystów.  

Nie wyglądam już jak wyglądałem, irokez dawno mi wyłysiał, kilka przykrych wypadków zabrało mi scenową formę i ubrania muszę kupować wygodne zamiast stylowe ale sentyment mam potworny. 

On

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie styl musi konweniować z osobowością. I chociaż (poza jakimiś ekstremami) akceptuję wiele, to lubię, gdy widzę człowieka ubranego, a nie przebranego. ;)

Bardzo lubię garnitury, jednak wielu mężczyzn ich po prostu nie potrafi nosić. I to naprawdę widać. 

Podobnie jest z tzw. "alternatywnym wyglądem", gdy widać, że ktoś się sili na jakiś styl, w którym "nie wygląda". ;)

Jakoś nie wyobrażam sobie siebie z irokezem i tunelami. Byłabym bardzo sztuczna, nienaturalna. Pozostanę więc przy swoim niewyróżnianiu się takim, czy innymi stylami. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...