Skocz do zawartości
Yuuki

Wyjazdy integracyjne, czyli jak to z nimi jest

Rekomendowane odpowiedzi

To akurat nie o wyjazdach integracyjnych, ale myślę, że obrazowo pasuje:

Konferencja, temat: "kariera zawodowa a wierność małżeńska", referent wygłasza:
- Pierwsze miejsce jeśli chodzi o zdrady małżeńskie zajmują lekarze...te nocne dyżury sprzyjają, kilka etatów naraz itd.
- Drugie miejsce..to oczywiście artyści...ciągle nowe role, plany, otoczenie.
- ...no a trzecie miejsce...to właśnie ludzie tacy jak Państwo - uczestnicy konferencji, szkoleń, jeżdżący w delegację.
Z sali odzywa się facet: 
- Protestuję! już od 20 lat wyjeżdżam i nigdy mi się to nie zdarzyło!!! 
Na to głos z końca sali, wstaje facet i krzyczy:
- I właśnie przez takich kutasów jak ty mamy trzecie miejsce!!!

Z doświadczenia mogę tylko powiedzieć, że byłem na takich spędach integracyjnych świadkiem najczęściej pijaństwa na umór, bójek, przypominania sobie pod wpływem alkoholu zapomnianych krzywd, ale i zaczątków romansów. Raz startowała do mnie żona kolegi, przy nim, głupio to wyglądało, ale była narąbana jak szpadel. A innym razem z żoną innego kolegi zaczął się na takiej imprezie mały romans, więc uważam, że takie miejsca są potencjalnie sprzyjające.

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjazdy integracyjne - nie. Ale szkolenia, pokazy nowych produktów gdy jedzie mala reprezentacja z wielu firm - już coś wiecej się dzieje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.11.2019 o 20:24, napisano:

Problemy z reguły zaczynają się, gdy głową zaczyna rządzić alkohol. Znikają hamulce, a co za tym idzie i racjonalna ocena sytuacji. Ludzie przestają być ostrożni i dyskretni. A na drugi dzień wielki moralny kac.  

Nie piję nic, ewentualnie minimalnie (tylko raz zdarzyło mi się jedno piwo), w czasie szkoleń i innych wyjazdów firmowych. Moralniaka bym nie miała, ale ani towarzystwo do "zacieśniania więzi", ani mej chęci ku temu. 

Ale... zloty to co innego. Kilka razy zdarzyło się "mocno". ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...