Skocz do zawartości
Fotomaniak

Kosmetyczka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką fantazję :)
Znajoma poleciła mi gabinet kosmetyczny na woli w Warszawie gdzie można skorzystać z usługi
depilacji intymnej dla facetów.
Lubię tam być gładki przekonała mnie do golenia kiedyś moja partnerka.
Niestety golenie jest mało komfortowe , próbowałem różnych sposobów postanowiłem spróbować depilacji
pastą cukrową a jak uzbieram trochę kasy to może pójdę na laser.
Trafiłem do pięknego salonu gdzie w sterylnych stylowych wnętrzach kręci się dużo młodych
ubranych w białe fartuchy kosmetyczek.

Przywitała mnie zgrabna recepcjonistka i po załątwieniu formalności wskazała odpowieni gabinet.
Do gabinetu zaprosiła mnie miła ok 35 letnia kosmetyczka wysoka kruczoczarna o miłych krągłościach tu i tam :)
W gabinecie zapytała opcję zabiegu w towarzystwie praktykantki, zapewniła że zabieg będzie przeprowadzony
profesjonalnie pod jej bacznym okiem za to dzięki temu będzie taniej o 50% !!!

Zgodziłem się na towarzystwo i nie pożałowałem
Praktykantka wyglądała na 16latkę :) Nastoletnie ciało , szczuplusieńka drobna chociaż wysoka.
Szczupłe dłonie długie palce, ruda piegowata , długie włosy upięte w warkoczyk.

Panie kazały mi się rozebrać położyć na leżance starsza okryła takim ręcznikem z otworem okolice intymne i zaczęła nakładać
pastę, rozmasowując szpatułką pod włos poźniej podważając z jednej storny i trzymając napiętą skórę jednym ruchem
wyrywała włosy z cebulkami. Raz za razem , młoda co jakiś czas o coś pytała i wszystko szło jak po maśle.

Gorzej gdy w pewnym momenci to ona miała spróbować, niepewne ruchy, ciepłe dłonie stres i skrępowanie (na jej twarzy pojawił się rumieniec)
Tym bardziej że już teraz trzeba było trzymać penisa ponieważ zaczynała się depilacja jego bliskich okolic razem z
nasadą i wkrótce jądrami.

Spowodowało to wszystko że mój penis stanął w 1nej chwiili na baczność aż pulsował z powodu nabrzmienia .
Dziewczyna odruchowo cofnęła rękę na co starsza powiedziała, proszę się nie dziwić to bardzo częsta reakcja u panów.

Teraz mamy 4 możliwości:

1wsza najgorsza bo tracimy czas - czekamy aż penis się uspokoi i opadnie i wracamy do czynnyści
2ga nie przejmujemy się i pracujemy dalej - wada jest taka że Pan może czuć się niekomfortowo w dodatku czasem pojawia się nieprzewidziany wytrysk w najmniej
oczekiwanym momencie
3cia dajesz Panu możliwość rozbrojenia się czyli wychodzisz na szybką kawę i Pan zaspokaja się ręcznie w husteczkę
4ta  sama rozbrajasz klienta jeśli nie masz nic przeciwko - oczywiśćie w zamian za napiwek (zwyczajowo 50zł ręcznę rozbrajanie , 100zł rozbrajanie ustami, 150zł rozbrajanie z wybuchem w ustach)

Zaproponowałem napiwek :)
Kalina bo tak się nazywała młoda stażystka postanowiła ręką mnie rozbroić , starsza koleżanka powiedziała tylko ok wrócę za 5 min chyba sobie poradzicie puściła do nas oko i wyszła.
Dziewczyna dość wstydliwie za to pewnie ujęła w swoją dłoń moje pulsujące berło , co mnie zaskoczyło z wprawą godną doświadczonej kochanki bezwstydnie napluła na końcówkę penisa by uzyskać pożądany poślizg
W Końcu zaczęła poruszać ręką ściągając mój napletek w górę i w dół jednocześnie zrobiła się czerowna jak burak ja z głupim uśmiechem patrzyłem na nią wyobrażając sobie jak musi wyglądać nago.
Nie trwało to długo bo chyba ze 3 minuty i koniec nastąpił dość efektowną erupcją na jej rękę oraz kosmyk włosów dziewczyna powiedziała tylko że to najprzyjemniej zarobione 50zł w jej życiu że
mam pięknego penisa i poszła umyć ręce zdążyłem tylko zapytać czy ma chłopaka odpowiedziała że tak, skomentowałem że ogromny szczęściaż z niego na co ona odpowiedziała że chyba moje dziewczyny też nie mają
powodu do narzekania biorąc pod uwagę takiego penisa i wyszła. Dosłownie za sekundkę  wróciła starsza kańcząc depilację wycięrając wcześniej zalane spermą podbrzusze o czym zapomniałem zupełnie odpływając po orgaźmie.
Starsza kosmetyczka wycierając spermę tylko kiwnęła głową i mruknęła pod nosem ehhh ta młodzież tylko sex im w głowie .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.11.2019 o 13:05, napisano:

Mam taką fantazję :)

A brzmi jak historia prawdziwa;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...