Skocz do zawartości
olivier

Nasza fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Nasza droga do cuckoldu była bardzo długa. Po pierwszej zdradzie kontrolowanej, która dokonała się nagle i spontanicznie Aneczka miała jeszcze kilku okazjonalnych partnerów, raz nawet w układzie 2m+k.  Od pewnego czasu ma kogoś „na stałe”. Ja nigdy nie uczestniczyłem w „zabawach” Aneczki, choć parę razy były takie próby. Z czasem nasz cuckold zaczynał powolutku i chyba nieuchronnie iść w kierunku ultimate. Mnie to odpowiada, ale inicjatywa jest raczej ze strony Aneczki. Na razie są to takie „gry codzienne” jak zabawy z CB, czy wieczory, kiedy Aneczka każe mi się rozebrać i usługiwać sobie nago a przy tym nieustannie mnie prowokuje a potem zamyka w klatce na kilka dni itp. Do tego dochodzą szeptane w łóżku fantazje. I właśnie jedna z takich fantazji UC jest tą o realizacji której myślimy poważnie.
Aneczka chciałaby kochać się ze swoim partnerem w naszym małżeńskim łóżku, podczas gdy ja będę klęczał w kącie odwrócony tyłem albo leżał pod łóżkiem. Ta fantazja mnie także kręci. Ale jak to w życiu sprawa tkwi w szczegółach. Co będzie „przed” i co będzie „po” i w ogóle sporo detali.
Tym bardziej, że Aneczka jeszcze nie powiedziała o tym swojemu partnerowi a poza tym ja z nim wcale się nie znamy. No cóż, czy będzie i jak będzie na pewno napiszemy.

• Lubię 12
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow, super fantazja. Widzę, że wasza zabawa zmierza w bardzo ciekawym kierunku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja bardzo fajna, warto zrealizować, no i poznasz kochanka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może macie tapczan ze skrzynią na pościel? Mogłaby Cię tam zamknąć i kochać się z nim tuż nad Tobą :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...