Skocz do zawartości
TomekAdv

Oprawa muzyczna Zlotów

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie muzyka jest istotna i jeśli ma to być z założenia muzyka do tańczenia to niech taka właśnie będzie :-P. Czy opłacony DJ czy osoby "bawiące się" w DJ -niosą zawsze swoje plusy i minusy. Wynajęty DJ to ewentualnie jedna osoba do pretensji, ale umówmy się, każdy ma swój gust i nie każda muzyka wszystkim z nas będzie się podobać.  Osobiście jestem za dopłatą na DJ plus opłatą za ewentualne ekstra niespodzianki umilające zlot, Który nie odbywa się przecież co miesiąc i nie jest chlebem powszednim ;) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsza.

Uczestnicy zlotu tworzą playlistę np. podzieloną na Wstęp, Rozwinięcie , Zakończenie.

Określona ilość utworów, tylko takich do pląsania. Żadnej poezji śpiewanej, jazzu, czy rytualnego nawoływania aborygenów.

Wszystko wrzucamy na nośnik, zamykamy, hasłujemy, wyrzucamy kluczyk i bawimy się.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, napisano:

Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsza.

Uczestnicy zlotu tworzą playlistę np. podzieloną na Wstęp, Rozwinięcie , Zakończenie.

Określona ilość utworów, tylko takich do pląsania. Żadnej poezji śpiewanej, jazzu, czy rytualnego nawoływania aborygenów.

Wszystko wrzucamy na nośnik, zamykamy, hasłujemy, wyrzucamy kluczyk i bawimy się.

Ruda: mi się taopcja podoba

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez obrazy, ale wg mnie robi się wtedy ten sam efekt co z DJ gdy nie chce zmienić piosenki ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, napisano:

Bez obrazy, ale wg mnie robi się wtedy ten sam efekt co z DJ gdy nie chce zmienić piosenki ;)

Słońce moje Drogie :), ale to my sami grupowo wybieramy utwory i każdy będzie zadowolony. Testowałam tę technikę na kilku imprezach i to się fajnie sprawdza. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie twierdzę że nie macie racji :) ja jedynie takie wrażenie odniosłam.  Tworzycie liste utworów,  ktore lubicie . Plan dobry :) ale w trakcie imprezy nagle nadchodzi ochota na jakiś inny kawałek, lub okazuje się że jednak mimo , że wszyscy układali liste utworów to się przy niej nie bawią i wtedy nie masz jak zmienić ,  bo kluczyk wywalony ;) stąd mój komentarz;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak tu porównać do DJ-a, który ma wszystkich w dupie? 

Jeżeli mój utwór zostanie puszczony, to będę się przy nim bawił. Chyba że będę grzeszył gdzieś po kątach :bananasex:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różnica jest taka : DJ puści to co bedzie chciał i nie koniecznie przychyli się do próśb uczestników o jakąś zmianę. Stworzona lista puści dobrą muzykę ale nie koniecznie w odpowiedniej chwili, wciąz bez możliwości jej zmiany. Nie wiem jak inaczej mam mój punkt widzenia tego opisać abyś zrozumiał co próbuję powiedzieć :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli się jeszcze taki nie narodził, co by wszystkim dogodził.

Chodzi mi o to, że tworząc listę, uwzględniamy gusty zlotowiczów, a nie tylko dj,a.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...