Skocz do zawartości
cranberry

Kobieta, której pragnę...

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, jennifer pisze:

Lekką, nie taka udręczoną, bo gdy zbyt duża to wtedy myślę sobie- a srać, spadam, po co mi takie cos?

Nie lubię maślanych oczu, wszystko mi opada.

Ok, no widzisz, ja nie lubię nawet lekkiej niepewności. :D Tego mitycznego etapu zdobywania, brrr. Co nie znaczy, że nie lubię odkrywać, a przez to pragnąć jeszcze mocniej.

I nie krępować się z robieniem maślanych oczu w nieskończoność, w obawie, że ktoś się zniesmaczy albo znudzi, o taaaak. :indians:

Chyba trudno mnie pragnąć jako kobietę tak, abym była zadowolona. :lach:

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są kobiety, które zachwycają jednym uśmiechem i jednym spojrzeniem, zapachem, tembrem głosu, sposobem w jakim się poruszają. Emanują ciepłem, mądrością, a jednocześnie jakąś naturalną dzikością, czymś nieuchwytnym, co wszystkich oczarowuje. Są szalenie ciekawe, intrygujące i tajemnicze zarazem. W przypadku takich kobiet zmarszczki i wymiary nie mają żadnego znaczenia. Pulsuje w nich jakaś niesamowita energia, którą fascynują...

W relacji dają emocjonalną stabilność, bez huśtawek nastrojów i presji na cokolwiek. Są niezależne, spełnione, pewne siebie i wiedzące czego chcą. Świadome swojego ciała i swojej kobiecości. Potrafiące docenić partnera i nie oczekujące niemożliwego. Inspirujące do rozwoju, mające szerokie horyzonty myślowe, otwarte umysły i wiele tematów do rozmów. Będące otwarte na kompromisy... Gdybym szukała kobiety, to właśnie takiej...

• Lubię 7
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Tormenta pisze:

Są kobiety, które zachwycają jednym uśmiechem i jednym spojrzeniem, zapachem, tembrem głosu, sposobem w jakim się poruszają. Emanują ciepłem, mądrością, a jednocześnie jakąś naturalną dzikością, czymś nieuchwytnym, co wszystkich oczarowuje. Są szalenie ciekawe, intrygujące i tajemnicze zarazem. W przypadku takich kobiet zmarszczki i wymiary nie mają żadnego znaczenia. Pulsuje w nich jakaś niesamowita energia, którą fascynują...

Bardzo dobrze ujęte. Właśnie takie kobiety na mnie osobiście najmocniej działają a ich "tajemniczy pierwiastek" kusi i przyciąga co najmniej do momentu jego odkrycia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Tormenta pisze:

W relacji dają emocjonalną stabilność, bez huśtawek nastrojów i presji na cokolwiek. Są niezależne, spełnione, pewne siebie i wiedzące czego chcą. Świadome swojego ciała i swojej kobiecości. Potrafiące docenić partnera i nie oczekujące niemożliwego. Inspirujące do rozwoju, mające szerokie horyzonty myślowe, otwarte umysły i wiele tematów do rozmów. Będące otwarte na kompromisy... Gdybym szukała kobiety, to właśnie takiej...

Ostatnio oglądałam bardzo zabawny filmik o czymś, co nazywało się chyba „macierz pojebania szmuga”. Według tego filmiku to o czym piszesz to tzw. Jednorożec, a takie kobiety nie istnieją ? polecam filmik swoją drogą, mnie rozbawił do łez!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, maniurka pisze:

takie kobiety nie istnieją ? polecam filmik swoją drogą, mnie rozbawił do łez!

Hmmm, a mnie już kilka kobiet pytało gdzie bym je umieścił na tym wykresie ?

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, maniurka pisze:

Ostatnio oglądałam bardzo zabawny filmik o czymś, co nazywało się chyba „macierz pojebania szmuga”. Według tego filmiku to o czym piszesz to tzw. Jednorożec, a takie kobiety nie istnieją ? polecam filmik swoją drogą, mnie rozbawił do łez!

? Cóż, mając naprawdę ogromny szacunek do badań naukowych i abstrahując od tego, czy wspomniany naukowiec prowadził te badania korzystając z rozumowania dedukcyjnego czy indukcyjnego - sądzę że to pierwsze, bo jak widzę weryfikuje empirycznie z góry postawioną hipotezę, choć powinien raczej wnioskować od szczegółu do ogółu, czyli o prawdziwości racji z prawdziwości następstw – to ewidentnie zalecałabym mu powtórzyć sobie wiedzę z zakresu rozkładów empirycznych, wyznaczania estymatorów wartości oczekiwanej i odchylenia standardowego. Inaczej z wizjonerstwa pretendującego do nagrody Nobla wychodzi naukowy bubel. ??

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Coma pisze:

Hmmm, a mnie już kilka kobiet pytało gdzie bym je umieścił na tym wykresie ?

Sugerowałabym zmianę interlokutorek ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Tormenta pisze:

? Cóż, mając naprawdę ogromny szacunek do badań naukowych i abstrahując od tego, czy wspomniany naukowiec prowadził te badania korzystając z rozumowania dedukcyjnego czy indukcyjnego - sądzę że to pierwsze, bo jak widzę weryfikuje empirycznie z góry postawioną hipotezę, choć powinien raczej wnioskować od szczegółu do ogółu, czyli o prawdziwości racji z prawdziwości następstw – to ewidentnie zalecałabym mu powtórzyć sobie wiedzę z zakresu rozkładów empirycznych, wyznaczania estymatorów wartości oczekiwanej i odchylenia standardowego. Inaczej z wizjonerstwa pretendującego do nagrody Nobla wychodzi naukowy bubel. ??

Jak mówi @maniurka kobiety idealne nie istnieją, bo niestety kobieta = zło. Kiedyś nawet wstawiałem matematyczny dowód tej tezy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, 3bit pisze:

Jak mówi @maniurka kobiety idealne nie istnieją, bo niestety kobieta = zło. Kiedyś nawet wstawiałem matematyczny dowód tej tezy.

Z drugiej strony sądzę, że każda kobieta po obejrzeniu tego filmiku wierzy, że to właśnie ona jest jednorożcem ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, 3bit pisze:

O to ja widzę, że my tu mamy na forum samych naukowców. ? Jestem zaszczycona, że mogę przebywać w tak szacownym gronie ?

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...