Skocz do zawartości
Tom3366

Mały sekret z Mary

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, MP2020 pisze:

Pomyśl jednak nad kontynuacją, pomyśl M. 

Nie spodziewałem się, że opowiadanie spodoba się tylu osobom powiem szczerze.

Kontynuacja tego to raczej rzecz niemożliwa, ale od pewnego czasu rozmyślam nad napisaniem czegoś nowego, odrębnego.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Tajemniczy&Nieśmiały pisze:

Nie spodziewałem się, że opowiadanie spodoba się tylu osobom powiem szczerze.

Kontynuacja tego to raczej rzecz niemożliwa, ale od pewnego czasu rozmyślam nad napisaniem czegoś nowego, odrębnego.

I to jest bardzo dobry pomysł, podeślij wiadomość jak coś zamieścisz M. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.07.2020 o 11:33, MP2020 pisze:

I to jest bardzo dobry pomysł, podeślij wiadomość jak coś zamieścisz M. 

Postaram się pamiętać ;) Choć nie będzie to prędko wiem na pewno. Za dużo obowiązków mam na głowie póki co. Sierpień szykuje mi się luźniejszy oraz wpada urlop, więc może wtedy wezmę w dłoń gin z tonikiem, odpalę laptopa i zasiądę do tego :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...