Skocz do zawartości
Elem

"Klucz który otwiera wiele zamków jest dobrym kluczem, zamek otwieramy przez wiele kluczy jest do niczego"

Rekomendowane odpowiedzi

Zapewne każdy z Was słyszał tytułowy cytacik, na który ja mam jedną odpowiedź:

Temperówka, która naostrzyła wiele ołówków to dobra temperówka, ołówek naostrzony przez wiele temrerówek...  - każdy chyba wie.

Tak dziś będzie o głupich stereotypach, mądrościach z tyłka i głupotach w temacie seksu i okolic. Macie jakieś rzeczy, zachowania, ynteligentne zlepki słów, reakcje których nie znosicie? Które Was drażnią?
Ja nie lubię nadawania elitarności mężczyznom tylko dlatego, że mieli wiele partnerek i ujmowania z tegoż samego względu kobietom. Bo co? Bo jak? Dlaczegoż?

Druga rzecz to jak kobieta miała "x" partnerów to jest "rozjechana". Jak coś takiego słyszę/czytam to mam wrażenie, że zaraz owi interlokutorzy stwierdzą że Ziemia jest płaska, bo sprawdzili prostownicą. Kobieta która miała np 100 partnerów daje na do zrozumienia jedno - że uprawiała seks przynajmniej 100 razy. I tylko tyle. Ale kobieta która miała przez całe życie tylko jednego partnera, mogła uprawiać o wiele więcej seksu i o wiele bardziej intensywny niż nasza gwiazda z setką na koncie.

Zdajemy sobie sprawę wszyscy, że do niektórych spraw trzeba podejść z głową, ale zacofanie niektórych jest porażające.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wogole sie nie zgadzam że kobieta która miała dużo dużo dużo w sobie ma ma rozjechaną. To tak jakby powiedzieć że od chodzenia na siłownię mieśnie stają się gorsze :P

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, napisano:

Temperówka, która naostrzyła wiele ołówków to dobra temperówka, ołówek naostrzony przez wiele temrerówek...  - każdy chyba wie.

Warsztat do którego wjeżdża dużo samochodów to dobry warsztat, auto wjeżdżające do każdego warsztatu to gruchot :P

Mnie denerwuje to że jako osoba potencjalnie zainteresowana i ogólnie chętna na spotkania i znajomość z innymi mężczyznami, powinnam obdarzyć spotkaniem z full serwisem chętnego już, teraz bo on jest konkretny i realny. Inaczej jestem nierealna. Tacy się zdarzają.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro o stereotypach. 

Mnie wnerwiają wryte stereotypy dotyczące kobiet dominujących. Bo ja jako dominująca to:

- Powinnam być wiecznie poważna z groźną i dumną miną.

- Powinnam wręcz sypiać w gorsetach, szpilkach, lateksach. Nie wspominając już o tym, że do osiedlowego zieleniaka to tylko samochodem z prywatnym tragarzem. 

- Wyzywać od szmat, ścierw, psów itp, na "dzień dobry" każdemu mężczyźnie.

-  I powinnam być fanką fetyszystów stóp - kur... tego nigdy nie pojmę. Jak można myśleć, że każda dominująca lubi zabawy jej stopami? 

Poza tym, drażnią mnie wszystkie powiedzonka typu tego w tytule wątku. To porównywanie ludzkiej seksualności do zamków, kluczy, warsztatów, świeczek , mydeł wymydlonych lub niewymydlonych. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie ja jako uległa dodam coś od siebie na podstawie wypowiedzi Dragonfly:

13 godzin temu, napisano:

- Powinnam być wiecznie poważna z groźną i dumną miną.

- ja chyba powinnam zawsze być chętna i przerwać np porządki domowe bo dominujący ma potrzebę.

- Wyzywać od szmat, ścierw, psów itp, na "dzień dobry" każdemu mężczyźnie.

- Być wyzywana na "dzień dobry". Do tego musi być klimat.

-  I powinnam być fanką fetyszystów stóp - kur... tego nigdy nie pojmę. Jak można myśleć, że każda dominująca lubi zabawy jej stopami? 

Ja jestem fanką fetyszystów stóp, ale z racji mojej uległości nigdy nie powiem "liż mi stopy". xD Bardziej to u mnie działa tak, że moje stopy są "dostępne" podczas zabawy :P

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, napisano:

- ja chyba powinnam zawsze być chętna i przerwać np porządki domowe bo dominujący ma potrzebę

Tu to chyba zależy jaki tam to ma układ. U niektórych osób to normalne że uległa przerywa wykonywane czynności bo dominujący ma potrzebę;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, napisano:

- ja chyba powinnam zawsze być chętna i przerwać np porządki domowe bo dominujący ma potrzebę

Ja nie lubię sprzątać, więc takie potrzeby byłyby doskonałą wymówką :lach::D .

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...