Skocz do zawartości
Monty_Python

Czy można kogoś zmienić?

Rekomendowane odpowiedzi

Biorąc pod uwagę powyższy temat, to nie żona ma problem z inicjatywą. Kiedy ją okazuje - uważasz, że ma "kryzys wieku średniego" i jej odwala. Trudno jej się dziwić, że odechciało jej się wykazywać inwencją i zapałem. ;)

• Lubię 6
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, napisano:

Biorąc pod uwagę powyższy temat, to nie żona ma problem z inicjatywą. Kiedy ją okazuje - uważasz, że ma "kryzys wieku średniego" i jej odwala. Trudno jej się dziwić, że odechciało jej się wykazywać inwencją i zapałem. 

Mogłaś zacytować mój ostatni post ,że było to spowodowane "przegrzaniem".Zasadniczo sprawa wyjaśniona,zamykam temat :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przeczytałam, ale co ona usłyszała lub poczuła, zanim dowiedziała się (albo nie) o Twoim "przegrzaniu"?

Mnie przekonywać nie musisz, przekonaj ją. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc.

We wszystkich sprawach jest taka zamknieta? Nigdy nie rozmawialiscie bez awantury o sprawach intymnych? Moze ona ma jakis powod dla ktorego nie chce powiedziec o swoich potrzebach Nie koniecznie jest wycofana? Duzo jest takich sytuacji ze pary nie nie rozmawiaja ze soba bo jedno obawia sie reakcji drugiego. Bo pozniej wymowki ,kłótnie. To Z takich rzeczy biorą sie podobne do waszej sytuacje.Jesli moge cos doradzic to: Zanim zdecydujesz sie na ostateczny krok pomysl czy sam jestes wporzadku,czy jestes osoba ktorej ona moze zaufac i czy otwarcie o wszystkim powiedziec

? Sam dla wlasnego sumienia to zrób. Jestescie ze soba 20 lat a ty mowisz ze skoda pieniedzy i czasu na pomoc... Wybacz ale slabe to troche!!! Mysle ze dla samego siebie poszedlbym do jakiegos specjalisty. Zeby ktos spojrzał na cala sytuacje z boku i szczerze Wam powiedział co widzi i na co zwrocic uwage, co zmienic itd... Z drugiej strony to az mi sie wierzyc nie chca ze tyle lat w takich stosunkach wytrzymaliscie

Nie bronie jej ani Ciebie nie potepiam.

Wyrazilem swoje zdanie. Pozdrawiam i życzę wszystkoego najlepszego...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda: ja napiszę krótko zmienić możesz TYLKO siebie,a za tą zmianą mogą się podziac inne zmiany tzn. Zmienić się może Ona ale niekoniecznie muszą. A czy jest sens nikt Ci tutaj nie powie bo sam to musisz ocenić. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...