Skocz do zawartości
Sem.

Pilne - Naprawiono Błędy ZK Czat - Proszę zgłaszać błędy do Działu Pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Użytkownicy

W dniu 30 Października 2019, naprawione zostały wygenerowane wczorajszą aktualizacją, błędy w aplikacji ZK Czat Prywatny polegające na tym, że część Użytkowników nie mogła zobaczyć w oknie rozmów, wcześniej zapoczątkowanych rozmów, oraz wyświetlać historii tych rozmów. A część Użytkowników, mogła normalnie użytkować tą aplikację. Teraz, wszystkim Wam, powinien ten aplet działać już poprawnie. Nie dowiedziałbym się o tym zbyt szybko, gdyby nie zgłoszenie Użytkownika @jennaro_ za co dziękuję, ponieważ znajdowałem się w gronie tych szczęśliwców, którym ZK Czat Prywatny akurat działał bezbłędnie. Proszę, abyście zgłaszali tego typu błędy, czy to związane z ZK Czatem, czy jakąkolwiek inną usługą do Działu Pomoc - Uwagi dotyczące Forum. Przecież ja nie gryzę i nikogo nie zabiję za to, że pokazuje mi że coś nie działa. Nie ma jasnowidzów. Bez zgłoszeń, sugestii, praca nad aplikacjami jest pozbawiona sensu.

Proszę nie sugerować się tym, że trwają prace, przykładowo nad aplikacją ZK Czat. Zawsze prace ogłaszam i nadmieniam, że w takim a takim czasie, mogą wystąpić problemy gdy coś robię. Później ogłaszam zakończenie prac. Byli Użytkownicy którym usługa nie funkcjonowała, ale problemu nie zgłaszali bo "może tylko mi nie działa?" Czy to nie wystarczy do zgłoszenia? Proszę wziąć pod uwagę, że pisanie aplikacji polega na tym, że tak naprawdę pisze się około 10 procent kodu a reszta jest debugowana i rozpoznawana na podstawie zgłoszeń Użytkowników w różnych środowiskach serwerowych.

Pozdrawiam,

ZKF Administrator,

Sem.

• Lubię 3
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...