Skocz do zawartości
Leon55

BBC dla mnie i Sheili - tłumaczenie

Rekomendowane odpowiedzi

BBC dla mnie i Sheili

autor: dhat_soa ©

Większość z nas prawdopodobnie miała doświadczenia w młodości, o których równie szybko zapomnimy. Miałem takie doświadczenia w latach gimnazjum i liceum i wszystkie były prawie zapomniane, dopóki przypadek nie podniósł brzydkiej głowy.

Nazywam się Walter i jestem dość przeciętnym 62-letnim mężem, białym mężczyzną o wzroście 6 stóp i wadze 185 funtów, z siwymi włosami i brodą oraz piwnymi oczami. Ale zacząłem jako chudy dzieciak, któremu ciężko było się bronić. Moja żona Sheila to 60-letnia biała kobieta o wzroście 5'6 cali, brązowych włosach i niebieskich oczach. Waży około 160 funtów, ma ładne, pełne piersi 38C i jest pełna w talii,                 z dużym, miękkim tyłkiem .

Sheila bardzo dobrze nosi ciężar, nie jest niechlujna i uważam ją za bardzo zmysłową i piękną. Ma atrakcyjną, seksowną minę, a mężczyźni gapią się na nią, gdy jesteśmy w miejscach publicznych, chociaż zwykle nie ubiera się prowokacyjnie. Była dziewicą, kiedy pobraliśmy się 38 lat temu i, o ile wiem, nigdy nie była z innym mężczyzną. Później w naszym małżeństwie, kiedy uprawialiśmy seks, czasem fantazjowaliśmy o jej pieprzonych innych mężczyznach, ale nigdy nie działaliśmy zgodnie z tym. Ta historia zaczyna się, gdy właśnie skończyłem 18 lat i zaczynałem naukę w szkole średniej. Mój ojciec był w armii i przeprowadzaliśmy się co dwa do trzech lat i tym razem przeprowadziliśmy się do Fort Bragg w Karolinie Północnej. Wynajęliśmy dom na przedmieściach Fayetteville,

Nasza okolica była zmieszana z około połową białych i pół czarnych, a moim szczęściem było żyć dość blisko dwóch czarnych braci o imieniu Randall i Jerome. Randall miał 18 lat i został powstrzymany o rok, więc on i jego 19-letni brat Jerome również poszli na ich starszy rok.

Ci chłopcy byli wysocy i muskularni i inne dzieci z sąsiedztwa nie zdążyły mnie ostrzec. Najwyraźniej lubili zastraszać słabsze, białe dzieciaki, które nie mogły się oprzeć swojej sile i agresywności. Byłem przyzwyczajony do bycia wychowywanym we wszystkich innych szkołach ze względu na mój rozmiar, więc pomyślałem, że będę w stanie sobie z nimi poradzić. Zwykle chodziło tylko o to, by dowiedzieć się, czego tak naprawdę łobuz chciał, a następnie spróbować go uspokoić najlepiej, jak potrafię. Wiele razy bycie przyjaznym i okazywanie szacunku prześladowcom wystarczyło, by pogłaskać ich ego i sprawić, by zostawili mnie w spokoju. W innych przypadkach pomagałbym im w odrabianiu lekcji, ponieważ byłem dość inteligentny i miałem dobre oceny.

Ponieważ przeprowadziliśmy się na kilka dni przed rozpoczęciem szkoły, nie miałem jeszcze szczęścia, spotkania się z braćmi. Ale pierwszego dnia szkoły na przystanku zidentyfikowali mnie jako nowego dzieciaka do nadużyć. Usiedli za mną w autobusie i wyśmiewali mnie aż do szkoły, a kiedy wysiedliśmy z autobusu, popchnęli mnie na ziemię a moje notatniki rzucili na ziemię. Nie wydawało się to takie złe, biorąc pod uwagę to, co robili mi inni prześladowcy w przeszłości, ale w drodze do domu sytuacja się pogorszyła. Wysiedliśmy z autobusu na końcu mojej ulicy i podczas gdy inne dzieci kierowały się do domu, Randall i Jerome mnie tam trzymali.

Randall spojrzał na mnie i powiedział: „Co, kurwa, robisz, mieszkając w naszym sąsiedztwie, biały chłopcze? Nie wiesz, że musisz poprosić nas o pozwolenie na przebywanie na tych ulicach? Jeśli zapytasz nas naprawdę fajnie, możemy nie kopnąć Cię w Twój chudy tyłek. ”

Postanowiłem zagrać w tę grę i pomyślałem przez chwilę, zanim odpowiedziałem: „Proszę, dajcie spokój. Proszę teraz o wasze pozwolenie na ...”

Wtedy Jerome uderzył mnie w twarz i zepchnął na ziemię. mówiąc: „Musisz mówić szybciej niż ten biały chłopiec. A teraz zbieraj tę swoją chudą dupę i biegnij do domu, zanim naprawdę damy ci bicie”.

Następnego dnia i przez resztę tygodnia ci chłopcy skopali mi tyłek przed lub po szkole, a czasem oboje. Żadne z pozostałych dzieci nie pomogłoby, ponieważ one również nie chciały być celem. Nie robili nic, aby pozostawić oczywiste ślady na mojej twarzy lub ciele, ale nadal było to bolesne. Naprawdę nie mogłem zrozumieć, co ich motywuje lub co sprawi, że przestaną.

Więc w piątek po południu, kiedy podniosłem się z ziemi, powiedziałem: „Chodźcie chłopaki, musi być jakiś sposób, w jaki mogę sprawić, żebyście przestali kopać mnie w tyłek każdego dnia. Spotkasz mnie przynajmniej jutro w południe więc możemy o tym porozmawiać? ”

Randall spojrzał na mnie groźnie i powiedział: „Dobrze, chłopcze, ale lepiej bądź na czas, bo przyjedziemy wyciągnąć twoją dupę z twojego domu”.

Bardzo się denerwowałem, że spotkałem w ten sposób tych chłopców, ale musiałem spróbować znaleźć rozwiązanie tego problemu. Dotarłem do rogu kilka minut wcześniej i wkrótce się pojawili. Randall spojrzał na mnie i powiedział: „Dobrze, że byłeś punktualnym chłopcem. Teraz idź za nami do naszego domu, w którym mamy dobre miejsce do rozmowy”.

Do ich domu było tylko pięć minut spacerem, a my weszliśmy przez garaż i wyszliśmy na podwórko. Mieli starą szopę, która musiała być wcześniej wykorzystywana do narzędzi ogrodowych i przechowywania, a chłopcy zamienili ją w rodzaj klubowego wyjścia, w którym spędzali wolny czas z przyjaciółmi. Była stara kanapa, kilka krzeseł, stół, a nawet mała lodówka.

Weszliśmy i zamknęliśmy drzwi, a Randall powiedział: „Dobra chłopcze, chciałeś z nami porozmawiać.

Przez chwilę zbierałem myśli, a potem powiedziałem: „Szarpałeś mnie i szarpałeś moje książki i notesy każdego dnia, odkąd cię spotkałem. Nie wiem, co masz przeciwko mnie, ale może jest coś, co ja mogę zrobić, żebyś pokazał, że chciałbym, żebyśmy byli przyjaciółmi. Ale jeśli to tylko dlatego, że jestem biały, nic nie mogę na to poradzić. ”

Jerome roześmiał się i powiedział: „Wy źli, mali biali chłopcy nas wkurzacie. Ale co, do cholery, myślisz, że możesz dla nas zrobić, czego byśmy chcieli?”

Odpowiedziałem: „Całkiem dobrze sobie radzę w szkole i chętnie pomogę ci w odrabianiu lekcji,               a nawet napiszę dokumenty i wykonam dla ciebie projekty. Myślę, że byłoby to dla ciebie pomocne”.

Randall musiał być wyjątkowo wrażliwy na to, że zostanie powstrzymany o rok. Spojrzał na mnie gniewnie i powiedział: „Pierdol się chłopcze. Myślisz, że jesteśmy głupi czy coś? I tak nie obchodzi nas szkoła i nie chcemy twojej pomocy”.

Potem Jerome uśmiechnął się do Randalla i spojrzał na mnie, mówiąc: „Jeśli chcesz wiedzieć, co by mi pomogło, możesz dać mi pieniądze na lunch i ssać dla mnie wielkiego fiuta. Chciałbym mieć ładnego małego białego chłopca, takiego który owija swe usta wokół mojego penisa. ”

Randall zaczął się śmiać, kiedy to usłyszał, i miałem wrażenie, że Jerome po prostu rzucał kutasem, żeby było zabawne. Nigdy nawet nie myślałem o zrobieniu czegoś takiego, ale, co zaskakujące, pomysł nie był dla mnie obrzydliwy. Słyszałem, że czarni chłopcy mają duże fiuty i pomyślałem, że Jerome po prostu próbuje się pochwalić swoim starszym bratem.

Zwykle nie miałem dużo pieniędzy na lunch i nie chciałem ryzykować, że ich wkurzę, odrzucając jego komentarz do ssania kutasa, więc powiedziałem: „Przepraszam chłopaki, ale nigdy nie mam dużo pieniędzy i nigdy ssałem penisa. Musi być coś innego, co mogę dla ciebie zrobić. ”

Randall musiał dostrzec pewien potencjał w moim braku wyraźnej odmowy ssania kutasa Jeromesa jako okazji i powiedział: „Nie tak szybko Wally Boy. To, że nigdy nie próbowałeś ssać penisa, nie znaczy, że nie lubię tego. Niektórzy z moich znajomych mówią mi, że jest wielu białych chłopców, takich jak ty, którzy uwielbiają ssać duże, czarne fiuty i połykać spermę. Dlaczego przynajmniej nie spróbujesz? ”

Wiedziałem, że mogę stanowczo odmówić ich ssania i to się skończy, ale sposób, w jaki opisał białych chłopców lubiących ssać czarne kutasy, był dla mnie trochę intrygujący. Mimo że krępowanie się było dla mnie dziwactwem, nagle miałem ochotę spróbować. A poza tym było to coś, czego chcieli, co prawdopodobnie mógłbym zrobić. Nie chciałem wydawać się zbyt chętny, więc powiedziałem: „Myślę, że mogę spróbować, jeśli naprawdę tego chcesz, ale przestanę, jeśli mi się nie spodoba”.

Nie chodziło teraz o zastraszanie lub zmuszanie do robienia czegokolwiek. Chciałem spróbować ssać je i samo myślenie o tym utrudniało mi chowanie.

Randall usiadł na kanapie, rozłożył nogi i powiedział: „Chodź tutaj i weź to dla mnie, a my zobaczymy, co możesz zrobić”.

Uklęknąłem przed nim i odpiąłem jego sprzączkę i guzik. Ręce mi się trzęsły, kiedy ściągnąłem jego zamek błyskawiczny i otworzyłem szeroko spodnie, odsłaniając ciasną białą bieliznę.

Duże grudki jego penisa i piłek były wyraźnie widoczne, a jego miękki penis wyglądał dla mnie ogromnie. Mój kutas ma przyzwoity pięć i pół cala długości, kiedy jest w pełni twardy, ale jego wciąż był miękki i już wyglądał na dłuższy i grubszy niż mój. Randall uniósł lekko tyłek, gdy złapałem jego spodnie i bieliznę i pociągnąłem je poniżej kolan. Potem po raz pierwszy zobaczyłem i poczułem jego genitalia. Jego kutas był nadal miękki, miał około sześciu cali długości i był gruby jak papierowa tuba (o obwodzie około pięciu i pół cala) leżąca na jego udzie. Nigdy wcześniej nie widziałem z bliska nieobrzezanego koguta i byłem zafascynowany napletkiem pokrywającym czubek jego głowy dużego fiuta. A jego zapach był silny i piżmowy, ale dla mnie bardzo pożądany. Jego jaja były również duże i owłosione i zwisały ponad krawędzią kanapy. Zaczynał się niecierpliwić i powiedział: „Dalej, ssij go biały chłopcze, nie gap się na niego”. Jedną ręką podniosłem jego kutasa do ust, a drugą pieściłem jego jądra.

Ten pierwszy smak jego mokrej głowy i napletka był wspaniały, a gdy tylko poczuł ciepło i wilgotność moich ssących ust, jego kogut zaczął twardnieć. To było tak podniecające uczucie, że jego kutas rozszerza się w moich ustach, kiedy zacząłem go ssać i poruszać się w górę iw dół na jego wale. Gruby napletek ślizgał się w przód iw tył, a ja starałem się skupić na wykonaniu dobrej roboty na pierwszym penisie, jaki kiedykolwiek ssałem. Po zaledwie kilku minutach ssania swojego penisa w ten sposób, złapał mnie za głowę rękami i zaczął szybko pchać mi go w usta. Jego kutas wydawał się mieć prawie dziewięć cali długości i prawdopodobnie sześć i pół cala obwodu, i mi trudno było go ssać. Następnie zwolnił pchanie do długich, powolnych ruchów i nie ruszał się, gdy jego kutas zaczął pulsować, pulsować i strzelać swoim wielkim ładunkiem spermy do ust.

Trzymał moją głowę mocno i nieruchomo, gdy dalej go ssałem, a on jęknął: „Aaaaaaaa, pieprzyć, ssij chłopcze i połykaj każdą kroplę mojej cennej spermy”.

Nadal liżę i połykam resztki jego smakowitej spermy, gdy jego penis zmiękł, a potem powiedział: „Cholera, wykonałeś dobrą robotę na mnie, biały chłopcze. Moja dziewczyna nie wysysa mnie tak dobrze ani nie połyka wszystkiego. Jeśli to był naprawdę twój pierwszy raz, to jesteś urodzonym przyssawką kogutów. A teraz zejdź na dół i oczyść moje orzechy. ”

Randall zepchnął mnie ze swojego penisa i schodził dalej, aż wziąłem jego mosznę do ust. Jego piłki były tak duże, że mogłem ssać tylko jedną na raz, ale podobało mi się ssanie jego owłosionego, czarnego i miękkiego worka z orzechami, gdy jego kule przesuwały się i poruszały.

Przez pewien czas ssałem jego jaja, dopóki Jerome nie powiedział: „To wystarczy, chłopcze. Przyjdź posmakować mojego kutasa. Mam dla ciebie kolejny duży ładunek spermy blackboya”.

Jerome usiadł obok Randalla i już miał spodnie i bieliznę, a ja wciągnęłam go bez wahania. Jego penis i jaja były mniej więcej tego samego rozmiaru co jego brata, a on także nie był obrzezany. Ssałem jego kutasa do końca, a potem ssałem jego jaja i zanim skończyłem ssać oba z nich minęło półtorej godziny.

Do dziś nie rozumiem, dlaczego tak bardzo lubiłem ssać tych chłopców. Może dlatego, że to było moje pierwsze doświadczenie seksualne, inne niż masturbacja. A może dlatego, że ich kurki i piłki były tak duże, a mój mniejszy kutas był gorszy. Ale cokolwiek to było, wiedziałem, że znalazłem sposób, by uspokoić braci i obudzić się seksualnie, jednocześnie. I chociaż podobał mi się smak, konsystencja i zapach ich kutasów i kulek, jeszcze bardziej podobały mi się ich duże ilości nasienia i nasienia.

Rozmawialiśmy przez kilka minut i zgodziliśmy się, że będę ssać ich kutasy, kiedy tylko będą chcieli, i nie tylko zostawią mnie w spokoju, ale także ochronią mnie przed innymi prześladowcami. Ssałem tych chłopców prawie codziennie, a czasem dwa razy. Zaprosili nawet kilku swoich przyjaciółek do pieprzenia mojej twarzy i zaczęli robić zdjęcia, jak je ssę. Wszyscy chłopcy też chcieli, żeby ich jaja zostały zassane, a ja przyzwyczaiłam się, że pieprzą mi usta w różnych pozycjach, w tym siedząc na mojej twarzy i karmiąc mnie swoimi piłkami i tyłkami. Niektórzy chłopcy kazali mi nawet zdjąć spodnie i pokazać im mojego mniejszego penisa, aby mogli się ze mnie śmiać i upokorzyć. Zrobili nawet zdjęcia z moim kutasem tuż obok swoich kutasów, aby pokazać kontrast wielkości. Zabawne jest to, że nadal ssałem te wszystkie czarne fiuty aż do ukończenia szkoły średniej, kiedy mój ojciec został przeniesiony do Fort Bliss. Poszedłem do college'u w Georgii i trudno było rzucić ssanie kogutów zimnemu indykowi, głównie dlatego, że lubiłem jeść spermę. W akademiku znalazłem kilku czarnych chłopców do ssania, ale już na pierwszym roku studiów przestałem całkowicie i umawiałem się z dziewczynami. Tak długo zajęło mojemu ciału dojrzewanie fizyczne, a potem bardzo zainteresowałem się dziewczynami.

Po studiach dostałem dobrą pracę u producenta broni i poznałem moją przyszłą żonę Sheilę. Od tego czasu wychowaliśmy chłopca i dziewczynkę, a kiedy miałem 60 lat, moja firma przeniosła mnie do Fayetteville, aby zostać instruktorem w Fort Bragg w zakresie niektórych specjalnych systemów broni. Kupiliśmy mały, starszy dom na przeważnie białej dzielnicy Fayetteville, z zamiarem jego powolnego remontu. Po tak długiej przerwie stamtąd i nie ssąc żadnych kutasów przez ponad 40 lat, nawet nie myślałem o tych doświadczeniach w szkole średniej z Randallem, Jerome i innymi czarnymi chłopcami. Zakończyliśmy większość przebudowy w ciągu dwóch lat i zanim skończyłem 62 lata, wszystko zostało ukończone oprócz nowego dywanu. Sheila zajmowała się większością kontrahentów, ponieważ wtedy nie pracowała.

Załoga już nie było, kiedy wróciłem do domu pierwszego dnia instalacji i zobaczyłem, że wykonali dobrą robotę. Wrócą następnego dnia, by skończyć na dole. Kiedy następnego dnia wróciłem do domu z pracy, ciężarówka wykonawcy wciąż była na podjeździe. Firma nazywała się po prostu instalacją dywanów Brothers i mieli duże, skryptowe logo z boku ciężarówki z napisem BCI. Kiedy weszłem do drzwi frontowych, siedziało na kanapie z Sheilą dwóch wysokich, czarnych mężczyzn w moim wieku, którzy wyglądali mi znajomo.

Sheila spojrzała na mnie i powiedziała: „Cieszę się, że jesteś w domu kochanie. Ci mężczyźni zainstalowali nasz dywan, a po obejrzeniu wczoraj zdjęć w naszym domu, pomyśleli, że znali cię lata temu w liceum tutaj w Fayetteville Być może ich nie pamiętasz, ale to Randall i Jerome, a oni są braćmi, którzy są właścicielami tej firmy dywanowej. Rozmawialiśmy miło i powiedzieli, że mają kilka zdjęć, którymi chcieliby się z nami podzielić, kiedy wróciłeś do domu. ”

Przez minutę stałem bez słowa, gdy wspomnienia z liceum przybiegły do obecnej świadomości. Ssałem fiuty tych gości, a teraz są tutaj, aby pokazać nam, kto wie, jakie zdjęcia. Przez chwilę nie pamiętałem, jak robili zdjęcia, jak ssałem ich kutasy, więc w końcu odzyskałem spokój i powiedziałem: „Jasne, Randall i Jerome. Chodziłem z nimi do liceum przez te wszystkie lata temu. wykonali świetną robotę na naszym dywanie i wygląda na to, że sam zbudowałeś dobry biznes. ”

Potem Randall powiedział: „Tak, tak Wally, dobrze jest cię znowu widzieć po tylu latach. Na pewno dobrze się wtedy bawiliśmy, prawda? Po tym, jak poznaliśmy twoją piękną żonę i zobaczyliśmy twoje zdjęcia na ścianie, pomyśleliśmy, że oboje chcielibyście zobaczyć stare zdjęcia, które uratowaliśmy ze szkoły średniej. Chodźcie i usiądźcie obok Sheili, kiedy je wyjmę. ”

Wydawało mi się dość agresywne z jego strony, gdy kazał mi usiąść obok mojej żony na własnej kanapie, i przypomniało mi to, jak dominujący byli wszyscy ci czarni chłopcy, kiedy ssałem ich kutasy i jaja, i jak podobało mi się to, że je i połykając ich grube i pyszne spermy. Chociaż nie byłam już chudym małym dzieckiem, wciąż były wysokie, muskularne i imponujące, bez wątpienia po latach spędzonych na układaniu dywanu. Mieli siwe włosy i trochę nadwagę, co nie było zaskoczeniem, ponieważ wszyscy byliśmy po sześćdziesiątce.

Jerome i Randall siedzieli po obu stronach Sheili, a Jerome przewrócił się, abym mógł usiąść obok niej. Randall sięgnął do torby z narzędziami, wyjął grubą, starą, poplamioną i pomarszczoną kopertę z manili i wyciągnął stos zdjęć. Moje serce zamarło, gdy zobaczyłem, że zdjęcie na górze przedstawia mnie na kolanach ssących penisa Randalla. Wtedy podejrzewałem, że Randall i Jerome nie byli tutaj, by rozmawiać o dawnych czasach. Sheila miała zdezorientowany wyraz twarzy, kiedy zobaczyła to zdjęcie, i na początku nie mogła zrozumieć, co to było. Potem wyprostowała się i wyglądała na zszokowaną, kiedy zdała sobie sprawę, że to zdjęcie mojego ssania dużego, czarnego kutasa.

Właśnie wtedy Randall odezwał się: „Sheila, pomyśleliśmy, że może ci się spodobać widok, co Walt zrobił dla nas w szkole średniej. Miał obsesję na punkcie ssania naszych kutasów i połykania naszej spermy, i mamy nadzieję, że może Cię to podniecić. W chwili, gdy spotkaliśmy się wczoraj, czuliśmy się, jakbyś była kobietą, która cieszyłaby się z tego, co mamy do zaoferowania. Jesteś zmysłowa, o pełnych kształtach i piękna, a my tak lubimy nasze kobiety, szczególnie białe kobiety ”.

Zacząłem bełkotać i próbować tłumaczyć, ale Sheila przerwała mi mówiąc: „Cholera Walter, przez te wszystkie lata naszego małżeństwa nigdy mi o tym nie mówiłeś. I nawet przez cały czas, kiedy fantazjowaliśmy o innych mężczyznach, nigdy nie sugerowałeś scenariusz, w którym czarni mężczyźni mnie pieprzą”.

Potem miałem okazję przemówić i powiedziałem: „Przepraszam kochanie, ale to było ponad 40 lat temu, a kiedy cię spotkałem, to wszystko było stare, wyblakłe wspomnienie. Nie planowałem tego i wyrosłem z niego na długo przed końcem college'u. ”

Randall kontynuował przeglądanie zdjęć, a Sheila z zainteresowaniem spojrzała na mnie ssącego tak wiele różnych czarnych kogutów i duże wiszące kule. Wydawała się szczególnie zaintrygowana widząc tych czarnych chłopców siedzących na mojej twarzy, podczas gdy ja ssałem ich tyłki i jaja.

Potem powiedziała: „Czy zawsze ssałeś tych nagich chłopców? Nie widziałam żadnych prezerwatyw na tych zdjęciach i nigdzie nie ma rozmazy ani kulek spermy. Cholera Walt, Randall miał rację. Naprawdę połykałeś ich nasienie”.

Moja twarz wydawała się zaczerwieniona ze wstydu, gdy przyznałam: „Sheila, muszę przyznać, że w tym czasie podobał mi się smak ich spermy. Ale to było tak dawno temu i nie zrobiłem czegoś takiego od tego czasu. ”

Sheila zaśmiała się i powiedziała: „Nie tak szybko Walt. Jadłaś ode mnie swoją spermę wiele razy podczas naszych fantazji. Zawsze zastanawiałam się, dlaczego masz ochotę na te śliskie rzeczy”.

Randall ciągle przeglądał zdjęcia i wkrótce natknął się na kilka z nich, które pokazały czarnych chłopców porównujących ich rozmiary kogutów z moimi. Sheila przyjrzała się im uważnie i powiedziała: „Trudno było zobaczyć, jak duże były te kutasy z nimi w ustach, ale te zdjęcia naprawdę opowiadają historię. Mój Boże, te czarne kurki są prawie dwa razy dłuższe i grubsze niż twoje I nigdy wcześniej nie widziałem napletków. Nic dziwnego, że tak bardzo lubiłeś je ssać. ”

To musiał być moment, na który czekał Randall; gdy Sheila skomentuje mnie pozytywnie. Więc odwrócił się, by spojrzeć na Sheilę, ignorując mnie i powiedział: „Jeśli chcesz Sheila, możemy pozwolić ci zobaczyć nasze wielkie fiuty w ciele, a nawet oglądać Walta ssącego je dla nas. Jestem pewien, że zrobiłby to dla Ciebie”

Sheila zachichotała i powiedziała: „Jasne, czemu nie. Chodź Walt, pokaż mi, jak zajmowałeś się kogutami tych mężczyzn”.

To tak poniżające, że moja żona kazała mi ssać kutasy tych mężczyzn. Ale w jakiś sposób to upokorzenie wzbudziło stare uczucia, jak lubiłem być posłuszny czarnym chłopcom z liceum.

Randall musiał widzieć te uległe uczucia wyrażone na mojej twarzy i wstał, aby odpiąć i upuścić spodnie robocze. Potem usiadł z wielkim kutasem i kulkami wybrzuszonymi w bieliźnie, podczas gdy Sheila patrzyła na to z otwartymi ustami.

Ponownie poczułem się jak nastolatek, kiedy wstałem, a potem upadłem na kolana przed nim. Kiedy ściągnąłem jego bieliznę, aby uwolnić jego penisa, jego miękkie mięso wydawało mi się jeszcze większe niż w szkole średniej, a jego gęste, perwersyjne włosy łonowe były teraz prawie całkowicie siwe. Jego silny, mętny aromat został wzmocniony dzięki pracy przez cały dzień w upale, a ja pochyliłem się, by wziąć jego cieknącego penisa do moich ust. Stwardniał prawie natychmiast, a ja byłem pod wrażeniem, że tak szybko może stać się tak twardy w swoim wieku. Sheila obserwowała nas uważnie, gdy ssałam jego dużego kutasa i coraz więcej go wpychałem do ust. Nie przestawałam spadać na niego, aż włosy łonowe łaskotały mnie w nos.

Sheila wierciła się na kanapie i powiedziała: „Kurwa kochanie, spójrz na rozmiar tego czarnego kutasa, a ty połknąłeś całą tę cholerę. Założę się, że Jerome nie może się doczekać jego kolejki”.

Byłem zajęty ssaniem Randalla, kiedy Jerome powiedział: „Sheila, nie musiałbym czekać na Walta, jeśli chcesz się mną zaopiekować”.

Sheila musiała skinąć głową pozytywną odpowiedzią, ponieważ następną rzeczą, którą zobaczyłem, był Jerome wstający, aby zdjąć spodnie. A potem kątem oka zobaczyłem, jak Sheila pochyla się nad jego kolanami i zbliża do jego penisa. Wstępnie próbowała językiem jego wilgotnego napletka, a następnie wciągnęła do buzi głowę dużego fiuta i napletka. Nigdy nie wykazywała dużego zainteresowania ssaniem mojego penisa, więc wiedziałam, że podniecił ją rozmiar, czerń i wilgotność napletka.

Jej usta były maksymalnie rozciągnięte na penisie Jerome'a, a teraz aktywnie go ssała. W tym samym czasie potarł bok jej piersi, po czym przeniósł ręce w dół do jej tyłka. Miała na sobie spódnicę, a on ugniatał ją i pocierał jej tyłek, pochylił się, by przycisnąć dłoń do jej policzków. Wiedziałem, kiedy dotarł do jej cipki, kiedy zaczęła ssać mocniej i wiercić się, gdy pieprzył ją w cipkę.

Byłem tak podekscytowany ponownym ssaniem Randalla i widzeniem, że Jerome jest wykorzystywany przez moją żonę, że chciałem zobaczyć, jak ci mężczyźni ją pieprzą. Sheila oparła się mocno o dłoń Jerome'a, a pod wpływem tego nowego i szalenie erotycznego doświadczenia przeżyła orgazm.

Nie wiedziałam, co się dzieje, kiedy wstała, dopóki nie zaczęła zdejmować ubrania i powiedziała: „Przepraszam Walt, ale muszę po prostu poczuć tego dużego kutasa w mojej cipce. Bądź dobrym chłopcem i dalej ssij kutasa Randalla , podczas gdy ja lubię kutasa prawdziwego mężczyzny ruchającego się ze mną ”.

Sheila rozebrała się zupełnie naga, a ja byłem bardzo dumny z jej krągłego ciała. Jej duże piersi kołysały się przed nią, gdy wspięła się na kolana Jerome'a i opuściła się w kierunku jego twardego jak kamień kutasa. Przestałam ssać Randalla przez minutę, aby obserwować, jak powoli opuszcza srom na jego dużego kutasa, gdy pochyla się, by ssać jej cycki.

Patrzyłem, jak cal po calu jego czarne mięso znika w niej, gdy jęczała: „Kurwa kochanie, jego kutas jest tak gęsty, że boli i czuje się tak dobrze, jednocześnie. Jak mogłeś zachować te grube, czarne kutasy w sekrecie przede mną  przez te wszystkie lata? ”

Ponownie zacząłem ssać Randalla, gdy Sheila zerżnęła Jerome'a, i zajęło mu to tylko kilka minut, zanim wystrzelił mi do ust ogromny ładunek spermy. Byłem zaskoczony, że nadal może produkować tyle nasienia i nasienia, a jego smak i konsystencja były dokładnie takie, jak zapamiętałem.

Po jego wytrysku spokojnie ssałem mu jaja, gdy patrzyliśmy, jak moja żona rucha się z bratem. Sheila miała orgazm po orgazmie, gdy wbijała się raz po raz w jego wielkiego kutasa, a on w końcu pchnął ostatni raz i przytrzymał ją w miejscu, gdy rozładowywał swoją spermę do jej cipy. Wciąż oddychał ciężko, kiedy powiedział: „Kurwa, co za ładny, ciasny kawałek białej cipki. Kutas Walta nigdy nie był dla ciebie tak satysfakcjonujący. Twoja pochwa była jak imadło na moim kutasie. Teraz Walt, chodź tutaj i posprzątaj dla nas cipkę swojej żony, jak dobry chłopak. ”

Odsunęła jego penisa na kanapę, a ja ruszyłem między jej nogi. Włosy na jej wargach sromowych zmatowiały z jego spermą, a z jej cipki kapało więcej. Zakryłem jej cipkę ustami, ssąc i połykając duży ładunek nasienia, które wrzucił do niej Jerome. Kiedy podniosłem wzrok, z ustami na jej cipce wysysającej spermę innego mężczyzny, po wyrazie jej twarzy mogłem stwierdzić, że nigdy więcej mnie nie zobaczy. W ciągu pół godziny przeszedłem od bycia jedynym mężczyzną, który ją pieprzy, do bycia rogaczem tych czarnych mężczyzn o dużych penisach. Po tym, jak wyczyściłem jej cipkę, ssałem kutasa Jerome'a i to był dopiero początek naszego wieczoru. Dostaliśmy przekąski z kuchni i poszliśmy do naszej sypialni, gdzie trwały pieprzone festyny.

Odpoczywaliśmy przez około pół godziny, dopóki Randall nie był gotowy na swoją kolej na cipce Sheili, a ja ssałem kutasa Jerome'a, podczas gdy oni pieprzyli się. Zatrzymali się tam przez kolejne dwie godziny, kiedy pieprzyliśmy i ssaliśmy tych mężczyzn, a pod koniec oboje skończyli cztery razy. Uwielbiałem oglądać ich ogromne kutasy ruchające się z moją żoną, a kontrast ich czarnych kutasów i piłek oraz jej liliowej cipy był niesamowity. Jej wewnętrzne wargi sromowe wyciągały się z niej po tych pociągnięciach i było niesamowite, że mogła poradzić sobie nawet z tymi dużymi kogutami.

Imponujące było to, że mężczyźni w tym wieku mieli tak silne libido, a po ostatnich wytryskach i ich czyszczeniu odpoczywaliśmy na łóżku i rozmawialiśmy. Zapytałem: „Po tylu latach, co sprawiło, że myśleliście, że będziecie w stanie uwieść Sheilę tymi zdjęciami i sprawić, że znów będę cię ssać?”

Randall roześmiał się i powiedział: „Po naszych doświadczeniach z tobą w szkole średniej zdaliśmy sobie sprawę z tego, jak niektórzy biali mają obsesję na punkcie czarnych mężczyzn i ich kutasów. Potem, kiedy zaczęliśmy naszą działalność w zakresie instalowania dywanów, stwierdziliśmy, że często byliśmy w domach podczas dzień, kiedy żony były w domu, ale mężowie byli w pracy. Możesz być zaskoczony, jak wielu z tych białych żon chciało czarnego kutasa i ilu mężów chciało, żebyśmy pieprzyli swoje żony. Niektóre białe pary, które pieprzymy, są takie napaleni za to, że przedstawiliśmy je niektórym z naszych przyjaciół, aby je też przelecieć. Walt zna niektórych z dawnych czasów, ssących ich kutasy w szopie. ”

Sheila uśmiechnęła się i zapytała: - Więc wy dwoje pieprzyliście białe żony przez cały czas, gdy prowadziliście interesy?

Randall odpowiedział: „Nie tylko pieprzenie białych żon. Myśleliśmy, że to zbyt ryzykowne, żeby pieprzyć białe żony. Chcieliśmy się upewnić, że mężowie byli zaangażowani, ponieważ to zmniejszyłoby dla nas ryzyko. Byłby to poważny problem gdyby czarni mężczyźni tacy jak my zostali przyłapani na ruchaniu białych żon, chyba że ich mężowie byli w to zamieszani. Kiedy więc zdaliśmy sobie sprawę, że Walt wrócił i miał wspaniałą żonę taką jak ty, pomyśleliśmy, że mamy dobrą okazję, by znów przelecieć twoją cipkę i usta. ”

Potem Sheila zapytała: „Czy więc wszyscy mężowie ssą wasze kutasy i cieszą się tak, jak się wydaje Walt?”

Jerome odpowiedział tym razem i powiedział: „Naprawdę nam się to podoba, gdy mąż jest nam posłuszny przed żoną. Tak jak dzisiaj. Oto jesteśmy w twoim domu, a Walt chętnie oddał ci twoją cipkę. I on leżał na kolanach i na twoim małżeńskim łóżku, ssąc naszą potężną czarną spermę z twojej cipy. Walt jest dobrym przykładem wszystkich innych mężów, ale wydaje się, że lubi upokorzenie bardziej niż większość mężczyzn. Prawdopodobnie moglibyśmy go zmusić do noszenia majtek i stanika, a on jest do bani, jeśli chcemy. ”

Sheila wydawała się bardziej niż trochę zainteresowana całą dynamiką upokorzeń, więc zapytała: „No cóż, co sprawia, że człowiek taki jak Walt jest taki? Zawsze był normalnym macho, dopóki się nie pojawiliście”.

Randall odpowiedział: „Będę pieprzony, jeśli wiem. Ale niektórzy mężczyźni wydają się bardziej komfortowi w dominującej roli, podczas gdy inni, tacy jak Walt, lubią być ulegli. Nigdy nie rozumiem, w jaki sposób biały człowiek z jakimkolwiek szacunkiem dla siebie mógłby dać swojej żonie innych mężczyzn do pieprzenia i inseminacji, a zwłaszcza czarnych na Południu. Jestem jednak wdzięczny, że niektórzy z nich są tacy. ”

Potem Sheila zapytała: „A co z twoimi żonami? Czy wiedzą, co robisz?”

Randall kontynuował: „Kurwa, nie, nasze żony nie mają o tym pojęcia i i tak nie chcą dużego kutasa. Dorastaliśmy, ale przez lata pieprzyliśmy o wiele więcej białych cipek niż czarnych. -posiadają za to białych mężów. Może po prostu lubią patrzeć, jak nasze duże, czarne kutasy ruchają się z ich pięknymi żonami, wiedząc, że ich małe, białe kutasy nigdy nie zadowolą ich tak jak nasze. ”

Po pierwszej nocy Randall i Jerome przychodzili do naszego domu co najmniej dwa razy w tygodniu, żeby posuwać Sheilę i usta. Poszedłem nawet na lunch, aby spotkać się z nimi w niektórych miejscach pracy, gdy właściciele nie byli w domu i chcieli wyssać spermę. Sheila również zaczęła ruchać się z innymi mężczyznami, których ssałam jako chłopcy. I cieszyłem się, że mogłem być jej rolą jako mąż rogacza i ludzka torebka.

• Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...