Skocz do zawartości
Sem.

Problemik

Rekomendowane odpowiedzi

24 Października 2019

Notuję problemiki z zapisem pamięci podręcznej w środowisku serwera. Już poznałem przyczynę problemu i wszystko wskazuje na to, że się z problemem uporałem. Sorry za niespełna godzinną niedostępność. Awarie, zdarzają się nam bardzo rzadko, a trzeba było trochę podkręcić, bo ostatnio kulało trochę. Bo Was dużo i coraz więcej Was, co mnie oczywiście cieszy, reszta jest kwestią konfiguracji i optymalizacji.

Pozdrawiam,

Sem.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, teraz jakby szybciej. I o to chodziło mi właśnie :) Zmieniłem metodę przechowywania danych w środowisku serwera, oraz metodę zapisywania danych. Przepisałem przechowywanie danych z Bazy Danych na szybki dysk SSD. To powinno przynieść taki efekt, że będzie ładnie zapierdalać.

Sem.

• Lubię 9
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...