Skocz do zawartości
Piotrxxx

Pierwsze kroki, ziarno zasiane

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, napisano:

O kurde, no a jednak jestem hot wife...

O kurde, a może to jednak dla Ciebie nie lot w kosmos a np lot pasażerski? Akurat moje porównanie nie jest w żaden sposób miarodajne ;]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

o locie w kosmos jako o czymś totalnie abstrakcyjnym a nie dostarczającym wyjątkowych wrażeń ;) 

O to mi chodziło bardziej niż o np wysokie wymagania czy np ograniczanie (choć nie w pejoratywnym znaczeniu tego słowa) się do jednego stałego kochanka. Jasne że tyle ile Hotek, tyle preferencji. Niektóre szukają romansów, relacji, uczuć z kochankiem inne dobrego seksu z często zmianą partnerów. Każdy bawi się jak lubi, i tak powinno zostać jak wszystko jest "z głową".

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, napisano:

O to mi chodziło bardziej niż o np wysokie wymagania czy np ograniczanie (choć nie w pejoratywnym znaczeniu tego słowa) się do jednego stałego kochanka. Jasne że tyle ile Hotek, tyle preferencji. Niektóre szukają romansów, relacji, uczuć z kochankiem inne dobrego seksu z często zmianą partnerów. Każdy bawi się jak lubi, i tak powinno zostać jak wszystko jest "z głową".

Ok, ale totalna abstrakcja przy odpowiednim podejściu też może się zamienić w rzeczywistość. 

Lula. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...