Skocz do zawartości
Piotrxxx

Pierwsze kroki, ziarno zasiane

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie. 

Chciałbym przedstawić swoją sytuację;-)

Wraz z moją dziewczyną jesteśmy już razem 6 lat. Od zawsze interesowałem się cuckoldingiem i taki też związek chciałbym stworzyć.

Moja kobieta ma bardzo dominujący charakter, jest uparta i piękna,  poprostu ma predyspozycje na Hotwife.

od jakiegoś czasu zacząłem wspominać co nieco na temat jej ubioru do pracy, na temat fajnych facetów którzy jej się podobają.

Przed wczoraj czytałem sobie opowiadania na naszym forum, podczas gdy ona była w pracy. Napisała do mnie z zapytaniem co robię, więc odpisałem, że  czytam, była

strasznie ciekawa, skomentowała ze pewnie siedzę i męczę małego wacka, no i przełamałem się i wysłałem dwa linki do opowiadań na o tematyce CUCKOLD

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U!

Pytania!

1 .I jaka była jej reakcja?
2. A przez te 6 lat razem  była Ci wierna?
3. Lubi flirtować?
4. No i jak byś sobie wyobrażał jej zdradę kontrolowaną?
5 .Jako romans czy typowe spotkanie na seks?
6. Ile ma lat?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. "pobieżenie przeczytałam co tam czytasz (i tu uśmiech)" powiedziałem ze mam więcej takich opowiadań, jej odpowiedź - "wiem" i uśmiech

2. Nie jestem tego pewien, na początku naszego związku pracowała z bardzo przystojnym szefem, który ją bardzo pociągał, często wychodzili na imprezy firmowe  

3. Lubi przyciągać swoją uwagę i kusić. po wypiciu lampki wina/piwa praktycznie zawsze flirtuje i prowokuje, o ile jesteśmy gdzieś na zewnątrz.

4/5. Myślę że jako typowe spotkania na sex, chociaż mała forma romansu tez byłaby fajna.

6. Ma 34 lata, ja mam 32

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

2. Nie jestem tego pewien, na początku naszego związku pracowała z bardzo przystojnym szefem, który ją bardzo pociągał, często wychodzili na imprezy firmowe  

To może już rogi masz? :P

Znam ten typ co "lubi przyciągać i kusić"

No i ważne jest jej podejście do seksu. Czy potrafi iść do łóżka z kimś kto po prostu spełnia jej wymagania swoim wyglądem i preferencjami i traktuje to jako zabawę. Znam kobiety dla których seks jest jak lot w kosmos, te zbytnio na HotWife się nie nadają.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś zajrzałem w jej telefon i flirtowała z kolegą. pisali o sexie o fantazjach, gdzie ze mną zawsze temat był urywany. to była cała masa wiadomości w dwie strony i wszystko temat sex, pamiętam jak dziś jak w jednej wiadomości przeczytałem czy ma ochotę na małą zdradę w jej stronę, pamiętam, że strasznie się wtedy pokłóciliśmy, ale jedno wiem napewno, napewno spotkali się albo spotykali zanim mnie poznała, to również było na samym początku naszego związku. hmmm ze mną nigdy tak o sprawach erotyki nie rozmawiała jak z nim

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Porady raczej uniwersalne na tym etapie.

1. Rozmawiać

2. Rozmawiać

3. Rozmawiać

4. Nic na siłę, Być wobec nie fair, nie kombinować, dać jej czas i przestrzeń

5. Poza opowiadaniami poczytaj "Historie prawdziwe" oraz inne tematy z tego działu "Jak zacząć". Znajdziesz tam bardzo dużo studium przypadków, dowiesz się jak to wyglądało u innych i jakie ew błędy popełniali.

6. Uzbroić się w cierpliwość.

7. Jak będzie cień zainteresowania z jej strony pokaż jej po prostu forum. Niech sama poczyta i zobaczy, że ludzie tak się bawią i nie jest to banda zboczeńców (No.. może trochę ;) ) 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo Wam dziękuję  Będę na bieżąco zamieszczał informacje jak to wszystko się rozwija

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powtórzę jak mantrę za kolegą @Wichura

3 godziny temu, napisano:

1. Rozmawiać

2. Rozmawiać

3. Rozmawiać 

@Piotrxxx napisałeś:

4 godziny temu, napisano:

Moja kobieta ma bardzo dominujący charakter

I to bardzo ważny sygnał.

Dla kobiet o dominujących charakterach (niekoniecznie dominujących też w łóżku) bardzo ważna jest lojalność ich partnerów. Bycie nielojalnym dla takich kobiet, jest tak samo wielkim wykroczeniem jak klasyczna zdrada. A Ty właśnie zaczynasz być nie fair względem swojej kobiety.

1. Piszesz o jej "przygodach" bez jej wiedzy i przyzwolenia.

2. Zaglądasz ukradkiem do jej telefonu.

3. Dajesz na forum ogłoszenie, że szukasz dla Was kogoś kto pomoże Wam w wejściu w świat cuckoldu. Kogoś kto pomoże Ci ją zmanipulować tak, byś zrobił  z niej Hotkę.

Ja zadam Ci pytania.

1. Czy Ty potrafisz ze swoją kobietą rozmawiać otwarcie o seksie i Waszych pragnieniach?

2. Czy Ty w ogóle znasz swoją kobietę?

I dopiero, gdy sobie szczerze na nie odpowiesz możesz zacząć myśleć o cuckoldzie w Waszym związku.

I jedna rada z mojej strony.

Zaproś swoją kobietę na forum (zanim bardziej nadwyrężysz jej zaufanie), bo myślę, że tylko tak możesz pomóc jej otworzyć się na świat cuckoldu- poprzez poznanie kobiet z podobnymi pragnieniami i ich doświadczeń. Tak szybciej, poprzez rozmowy z innym kobietami, dowie się czy to ją kreci i czy tego właśnie pragnie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, napisano:

Znam kobiety dla których seks jest jak lot w kosmos, te zbytnio na HotWife się nie nadają.

O kurde, no a jednak jestem hot wife...

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

O kurde, no a jednak jestem hot wife...

Chyba inaczej zrozumiałeś słowa @Dragonfly która wg mnie pisała o locie w kosmos jako o czymś totalnie abstrakcyjnym a nie dostarczającym wyjątkowych wrażeń ;) 

Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...