Skocz do zawartości
TomekAdv

Dowcipy o wszystkim

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Franki74 pisze:

No chwilę to trwało zanim zakumałem

Bez obaw, ja też trochę czasu kumałem ten dowcip. Celowo go tutaj umieściłem, bo to taki dowcip, że gdy się go przeczyta pierwszy raz, to reakcja jest taka "whaat?" 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

polewam.gif

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bog.jpg

gosc.gif

pawel.gif

tata.gif

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Wichura "prawie" odnośnie trzymania kobiet krótko

Mąż żoną w kuchni, przygotowują śniadanie. On kroi chleb, ona nastawia jajka. Nagle żona mówi do męża:
- Bierz mnie, bierz, w tym momencie!
Facet zbaraniał (nigdy tak nie robiła), uznał, że to najpiękniejszy dzień w jego życiu.
Zabrał się za nią na kuchennym blacie.
Po wszystkim żona podziękowała i wróciła do gotowanych jajek.
Mąż, wciąż zszokowany zapytał:
- Kochanie, czemu nie robimy tego częściej?
Na to ona:
- Po prostu, minutnik się zepsuł.

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tata rekin wypłynął na akweny z synem.

- Dziś synu z teorii przejdziemy do praktyki, zapolujemy na człowieka.

- Tatku ale ja mam jedno pytanie

-Jakie synku?

-Dlaczego zanim zaatakujemy człowieka musimy go okrążyć trzy razy?

-jak lubisz jeść z gównem możesz atakować natychmiast

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecący balonem mężczyzna uświadomił sobie nagle, ze się zgubił. Zmniejszył wysokość lotu i zobaczył w dole kobietę. Opuścił się jeszcze niżej i krzyknął do niej:
- Przepraszam, czy może mi Pani pomoc ? Obiecałem przyjacielowi, ze dolecę do niego w ciągu godziny, ale sam już nie wiem gdzie jestem….
Kobieta odpowiedziała:
- Jest Pan w balonie napełnionym gorącym powietrzem, unoszącym się około 10 metrów nad ziemia. Znajduje się Pan miedzy 40 a 41 stopniem północnej szerokości geograficznej oraz miedzy 56 a 60 stopniem długości zachodniej…
- Pani jest inżynierem ? – spytał mężczyzna z balonu.
- Tak – odpowiedziała kobieta – a skąd Pan wie ?
- No cóż – rzekł baloniarz – wszystko to, co Pani powiedziała, jest z merytorycznego i fachowego punktu widzenia prawdziwe, ale ja w dalszym w ciągu nie mam bladego pojęcia co zrobić z tymi wszystkimi informacjami, a fakty są takie, ze się zgubiłem. Szczerze mówiąc, w ogóle Pani mi nie pomogła, a tak zasadniczo, to nawet przez Panią jestem jeszcze bardziej spóźniony.
- A pan jest na pewno dyrektorem !? – odpowiedziała kobieta.
- Niesamowite ! Faktycznie jestem dyrektorem….- odpowiedział mężczyzna

- Skąd Pani wiedziała ?
- No cóż… Nie wie Pan, gdzie Pan jest, nie wie Pan, dokąd Pan zmierza, osiągnął Pan te pozycje zużywając dużo powietrza, złożył Pan obietnice, której nie jest Pan w stanie dotrzymać, oczekuje Pan od ludzi, którzy znajdują się niżej, ze rozwiążą za Pana Pańskie problemy. Poza tym fakty są takie, że jest Pan nadal dokładnie w tej samej sytuacji, w jaką Pan sam się wprowadził, ale uważa Pan, ze to moja wina…

• Lubię 4
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z pogodą w Polsce jest jak z długością penisa: zapowiadane 20, odczuwalne 10

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...