Skocz do zawartości
TomekAdv

Dowcipy o wszystkim

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Wichura pisze:

Właśnie zobaczyłem to oczami wyobraźni jak @Mel. podchodzi do gościa na ulicy, zbliża się i konspiracyjnym szeptem mówi mu do ucha "Pozdrowienia od Pasikonika z Cuckold Forum" po czym zarzuca włosami i odchodzi stukając obcasami. :D

A ostrzegali, że czytanie książek rozwija wyobraźnię....

Twoja wyobraźnia działa na moją wyobraźnię, tylko nie rozumiem dlaczego @Mel miałaby go pozdrawiać konspiracyjnym szeptem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Mel. coś czuję, że z pożaru w mojej pracy też sporo ludzi by się ucieszyło...

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zima. Alpy. Stok narciarski. Facet rusza z góry, odpycha się kijkami i leci na krechę. Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci, koziołkuje, w tumanie śniegu wali w drzewo. Kijki w jedną, narty w drugą, gość rozwalony, zęby wybite, krew z nosa, nogi poskręcane w dziwny sposób. Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga górskie powietrze i mówi:
-A chuj, i tak lepiej niż w pracy.

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lekarz w drzwiach poczekalni:
- w związku z wprowadzeniem RODO nie mogę używać nazwisk, więc pana z syfilisem zapraszam do gabinetu

^_^

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzi facet do sauny, a tam murzyn jara trawkę. Stwierdził, że też pociągnąłby sobie parę machów:
- Panie daj się sztachnąć.
- OK, 50 $ za 3 machy.
- No co pan, za tyle to mogę mieć kilka gramów.
- Panie, to jest suuuupeer towar, 50 $, albo daj mi spokój.
Facet stwierdził, że skoro jest to suuuper towar, to spróbuje. Zapłacił, sztachnął się 3 razy i widzi, że murzyn wychodzi z sauny. Facet pomyślał sobie, że go pewnie oszukał, sprzedał słaby towar i chce zwiać, więc wyskoczył z sauny i goni murzyna. Murzyn pod prysznic, facet za nim. Murzyn ubiera się, facet też. Murzyn wyskakuje z budynku i łapie taksówkę, facet za nim, łapie kolejną taksówkę i każe taksówkarzowi jechać za murzynem. Nabiera większej pewności, że gościu opchnął mu słaby towar. Murzyn kluczy po mieście , dojeżdża na rogatki miasta na skraju lasu, wyskakuje z taksówki, a facet za nim. Murzyn wchodzi do lasu, facet za nim, murzyn kluczy po lesie, w lewo, w prawo facet za nim. No i zgubił murzyna. Wściekł się, że facet zrobił go w balona, sprzedał mu za 50 $ słaby towar. Pokręcił się w kółko no i zachciało mu się zrobić kupę. Rozejrzał się dookoła, przykucnął, ściągnął spodnie i majtki, sprężył się ... aż tu nagle owy murzyn puka go w ramie i mówi:
- Panie ... panie ... w saunie się nie sra!!!

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- To prawda?
- Gorzej, to opinia kierownictwa.

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, TakajakaPara pisze:

Ona. Chwilkę mi zajęło zanim dostrzegłam książkę ;)IMG_20181023_162424.thumb.png.34e92885e7515bd89296e1526d1e126e.png

I koniecznie zarejestruj  na cuckold zk

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Kochanie, co na obiad?

- To samo co wczoraj.

- Ale wczoraj, nie było obiadu...

- No, zrobiłam na dwa dni.

• Lubię 4
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj po pracy czekając w pracy aż znowu będę mógł zacząć działać w pracy :) dla chwili odprężenia szperałem w necie i rozbawiły mnie dwa internetowe żarciki:

Na pierwszym memie /niestety nie mogę go ponownie odszukać dlatego poniżej opis mema/

w pokoju przed telewizorem siedzi pan i władca = mąż widać iż troche zmęczony po imprezie w pracy czy tam po za nia:) a z kuchni stojąca nad garami zmęczona żona krzyczy do męża:)

mężu jak to jest że cały czas sprzątam gotuje, ciagle cos robie a nadal mam tyle do zrobienia w domu??

na to Pan i władca odpowiada znudzony :) :

widzisz kochana bo  ty przecież spisz w nocy to ci się  nazbiera :)

w drugim

mąż do kolegi :

wiesz mam kochanke Basie i aby nie wpaść jak do żony powiem Basia zamiast Krysia, kupiłem sobie kotke nazwałem ją Basia i mam wytłumaczenie

Na to kolega :

Genialne to dlaczego taki zmieszany jestes?:)

mąż odpowiada:

bo wiesz tydzień po tym jak pojawiła się kotka Basia, u nas w domu pojawił się pies Roman

i teraz tak kuur... siedze i myśle i myśle i mysle ... 

:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...