Skocz do zawartości
Elem

Gry, giereczki, gierunie.

Na czym gracie?  

105 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na czym gracie najwięcej?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.10.2019 o 22:12, napisano:

Bisgard. Epoka Postępowa, siedzę w niej już trochę...

Kiedyś grałem trochę. 

Teraz od roku sobie powoli dłubie :)

W dniu 28.10.2019 o 22:13, napisano:

My Cirgard - ja Arktyczna, Majiin koniec Oceanicznej.

Witam w klubie! :klaszcze:

Dinegu - epoka postępowa. Własnie minął rok mojej gry  i coraz bardziej mi się podoba ;)

A tak poza tym od czasu do czasu uwielbiam spędzić ze znajomymi nockę z Heroes 3  :oki:

A w przesżłości masę czasu spędziłem z Football Managerem. Licząc w dniach i tygodniach, a nie godzinach :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.11.2019 o 16:18, napisano:

A w przesżłości masę czasu spędziłem z Football Managerem. Licząc w dniach i tygodniach, a nie godzinach :D

Mój pierwszy to był jeszcze championship manager sezon 95/96. Teraz po 4 latach przerwy kupiłem nowego FM 2020. Niestety tak jak kiedyś żeby coś osiągnąć to trzeba było się naprawdę znać na piłce, tak teraz wszystko jest prawie na gotowe i może w to grać każdy, co akurat nie jest plusem w tym przypadku. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś kiedyś grałem duzoz głównej CS 1.6; GO Battlefield 3, potem StarCraft 2 czasami LOL obecnie zajawka mi minęła i tylko czasem na piwku u kumpla na XBox w jakieś bijatyki czy wyścigi może FIFA. Jestem upośledzony na padzie :D /On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To u mnie odwrotnie, od 20 lat gdzieś głównie konsole, a PC to tylko właśnie FM, cywilizacja, gry do których bez myszki nie ma co podchodzić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.12.2019 o 16:40, napisano:

Niestety tak jak kiedyś żeby coś osiągnąć to trzeba było się naprawdę znać na piłce, tak teraz wszystko jest prawie na gotowe i może w to grać każdy, co akurat nie jest plusem w tym przypadku. 

To chyba zależy od trybu w jakim grasz. Te bardziej zaawansowane, w których wszystko trzeba ustalać, są bardzo czasochłonne, dlatego tez pożegnałem się z tymi grami jak skończyłem studia i trzeba było iść do pracy. Teraz szkoda mi na to czasu, bo nie mam kilku godzin dziennie, żeby siadać przy komputerze i klikać ;) 

W dniu 5.12.2019 o 18:11, napisano:

To u mnie odwrotnie, od 20 lat gdzieś głównie konsole, a PC to tylko właśnie FM, cywilizacja, gry do których bez myszki nie ma co podchodzić

Cywilizacja najnowsza bardzo spoko. Trochę w nią pograłem. I Polska jest. Niestety taktyka przewagi religijnej mi się nie podoba. Z podobnych powodów, jak w przypadku managerów piłkarskich, odpuściłem po jakimś czasie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja odkryłem Xbox live na PC i wciągnąłem się w Forzę niesamowicie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wkurza polityka Microsoft, młody dostał Xbox-a, kupiliśmy mu gry i kutwa aby chciał pograć z kolegami trzeba Live dokupić.
Zapłać za konsole, zapłać za teoretycznie swoją grę, a jak chcesz na poważnie pograć to jeszcze wykup dostęp do sieci. W przyszłym roku pod gwiazdkę dostanie Xbox-Live bo gier pudełkowych nie opłaca się kupować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...