Skocz do zawartości
Elem

Gry, giereczki, gierunie.

Na czym gracie?  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na czym gracie najwięcej?

Rekomendowane odpowiedzi

To ja wrzucę grę w formie ciekawostki właśnie to znalazłem... Tak ta gra naprawdę jest na Steam. 

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Rogaty pisze:

To ja wrzucę grę w formie ciekawostki właśnie to znalazłem... Tak ta gra naprawdę jest na Steam. 

Symulator siedzenia w szafie i patrzenia na słaby renger? 

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Wichura pisze:

Symulator siedzenia w szafie i patrzenia na słaby renger? 

Dlatego zaznaczyłem że w formie ciekawostki. W żadnym wypadku nie jest to gra " godna polecenia" ale sam fakt że nawet nasza tematyka doczekała się osobnego tytułu w świecie gier jest zaskakujący

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Rogaty pisze:

Dlatego zaznaczyłem że w formie ciekawostki. W żadnym wypadku nie jest to gra " godna polecenia" ale sam fakt że nawet nasza tematyka doczekała się osobnego tytułu w świecie gier jest zaskakujący

Bo to prosty przepis: zróbmy prostą, budżetową grę, po łebkach, z grafiką sprzed 15 lat ale dajmy tematykę ero to zboczki i tak kupią

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.04.2021 o 15:34, Wichura pisze:

Bo to prosty przepis: zróbmy prostą, budżetową grę, po łebkach, z grafiką sprzed 15 lat ale dajmy tematykę ero to zboczki i tak kupią

Ja mam raczej wrażenie, że ta gra powstała w ramach wyśmiewania rogaczy. Przypominam, że w ostatnim czasie słowo "cuckold" przybrało formę inwektywy w tym 'młodszym internecie' czyli np. karcie "na czasie" na YT czy na portalach typu jbzd czy wykop itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, LadyA&psina pisze:

Trochę dziś po grałem, zapowiada się ciekawie?on

IMG_20211008_160853.jpg

Jedyne multi jakie gram to te Dark Soulsów xd 

Ja się do nowego Assasina przymierzam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na tapecie CS:GO. Jakbyscie mieli ochote wspolnie popykać zapraszam do kontaktu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię nie raz w coś pograć. Zarówno gry komputerowe jak i planszówki. Do konsol jakoś nie umiem się do końca przekonać, próbowałam ale jednak komputer wygrywa.

W co gram? Głównie: CS, Valorant, Rust, Hogwart Legacy, GTA, The Sims, Cities Skylines, Farlight 84.

Jakby ktoś miał chęć w coś zagrać to zapraszam :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gram teraz właściwie jedynie w szachy na chess.com. Kiedyś namiętnie grywałem w Football Managera (od czasów, gdy był jeszcze Championship Managerem) i w rozmaite gry na Kurniku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...