Skocz do zawartości
Elem

Gry, giereczki, gierunie.

Na czym gracie?  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na czym gracie najwięcej?

Rekomendowane odpowiedzi

Na forum dopatrzyłem się niedopatrzenia, mianowicie tematu o grach. Czyżby żaden z forumowiczów czy forumowiczek nie spędzał(a) czasu przed PC/konsolą? Żadną? Nigdy?

Ja jestem graczem od czasów gdy chleb kosztował kilka tysięcy złotych. Od kilku lat namiętnie zbieram i chomikuje pudełkowe wersje gier i konsole. Zaraziłem też graniem Mary która zakochała się w Final Fantasy i Mass Effectach.

To jak? Gracie w coś? Ulubione tytuły? Czekacie na coś? Triss czy Yennefer? Zbieramy przed wyruszeniem drużynę czy nie? :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje ulubione gry to wszelkiego rodzaju symulatory, a zwłaszcza te wojskowe/wojenne począwszy od tak kultowego jak GunShip aż po SilentHunter. Chociaż teraz z racji braku czasu grywam baaardzo rzadko. Wolę poczatować na ZK :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z grami u mnie różnie bywa. Na ogół gram w telefonie w gry typu hidden object  np. Spuścizna: Utracona brama, ale szybko je przechodzę więc często robię sobie przerwy.

Na PS4 gram z młodszą w Dragon Age - Inkwizycja i wybrałam sobie postać Qunari kobietę - postać z rogami, bo mi się najbardziej podobała :lach:. Gra ta sprawia mi przyjemność tylko wtedy, gdy młodsza jest obok mnie. Dużo komentujemy podczas gry.  A że ona teraz na studiach w Poznaniu, to i gra leży i czeka na cd.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, napisano:

Wolę poczatować na ZK 

Symulator Cuckold to byłoby coś!

6 minut temu, napisano:

A że ona teraz na studiach w Poznaniu,

Poznań miasto doznań :P

Co do Dragon Age'a to do trójki muszę znów usiąść. Za to jedynkę zaliczyłem z 3 razy, a dwójkę raz. Jedynka chyba najbardziej się skupia na narracji, dwójka bardziej przyziemna i obyczajowa. Inkwizycja cierpi na syndrom gry MMO trochę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Inkwizycja cierpi na syndrom gry MMO trochę.

Zaczęłam od razu od Inkwizycji, bo swego czasu robiłam dla młodej cosplay Sery i chciałam zobaczyć jak ta postać wygląda w ruchu w grze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

robiłam dla młodej cosplay Sery

Ooo najseksowniejsza postać. A Mary to cosplejerka, co roku na Pyrkonie paraduje w czymś innym :) Niech no tylko tutaj przyjdzie ;]

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczyłem smartfon, ponieważ teraz to już tylko na kibelku... 

Zaczynałem od katowania na PC strzelanek typu Call Of Duty. CoD2 przeszedłem chyba ze 20 razy 

Pierwszego Wiedźmina ogarnąłem jedynie dlatego, że jestem fanboyem powieści. A, że jak wiadomo gra nie ma prawie nic wspólnego z książką, to i po następne części nie sięgałem.

W międzyczasie zafascynowałem się polskojęzycznymi MMO RPG. Wtedy królował Metin2, więc do dziś mam do niego sentyment (grałem ostatnio na paru privach i czekam właśnie na otwarcie nowego   ).

Ale nie mogę powiedzieć, że jestem lub byłem GRACZEM. Pomijając kilkanaście zarwanych nocy w życiu to... taki ze mnie niedzielny klikacz.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, napisano:

A Mary to cosplejerka, co roku na Pyrkonie paraduje w czymś innym :)

Nie byłam nigdy na Pyrkonie, bo nie było okazji, ale w następnym roku to się może zmienić :) 

Jeżdżę na  Magnificony do Krakowa.

A w temacie...

Mam ochotę na Wiedźmina.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Call Of Duty. CoD2 przeszedłem chyba ze 20 razy 

Ja to mogę powiedzieć o Medal of Honor na PSXa ;] Choć w te pierwsze CoDy też się łupało.

2 minuty temu, napisano:

Pierwszego Wiedźmina ogarnąłem jedynie dlatego, że jestem fanboyem powieści. A, że jak wiadomo gra nie ma prawie nic wspólnego z książką, to i po następne części nie sięgałem.

Żałuj. Oj żałuj.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...