Skocz do zawartości
Elem

Gry, giereczki, gierunie.

Na czym gracie?  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na czym gracie najwięcej?

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, LetItHappen pisze:

Ja gram od czasu premiery na Xbox One series X i przyznam że nie zauważam większych błędów.

To w koncu xbox one czy series x?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.12.2020 o 21:19, LetItHappen pisze:

Testowaliście już cyberpunka? ;)

Dostałem pod choinkę ale boje się rozpakować :D chyba poczekam na dostępność PS5 :)

54AC04E5-9149-4CD5-AC7C-6DFF6A20CB35.jpeg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bój nic. Ja gram na Xbox one. Co prawda niedzielny ze mnie gracz, rzadko sięgam po pada, ale bawię się przy Cyberpunk całkiem nie najgorzej. Być może wynika to z faktu, że czas kiedy grałem częściej przypadł na lata 2002-2006 i wszystko co późniejsze odnoszę do tytułów z tamtych lat. Nie jestem wymagający jeśli idzie o grafikę. Gdyby nie cały ten szum w Internecie nie zauważył bym nawet że z grą jest coś nie tak.   Jedno co mnie osobiście irytuje to mała czcionka interfejsu, której nie da się powiększyć. Gram na TV 55 cali i siedzę tak 3m dalej... i pomimo dobrze dobranych szkieł mam problemy z czytelnością. Poza tym zabawa ok

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dopiero miejsce na dyskaczu szykuje i od nowego roku czas popykać 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.12.2020 o 20:00, FreyX pisze:

Dostałem pod choinkę ale boje się rozpakować :D chyba poczekam na dostępność PS5 :)

54AC04E5-9149-4CD5-AC7C-6DFF6A20CB35.jpeg

Ja mam na XOne X z racji kolekcjonerki Xboxa. Kwestię doczytywania tekstur i dystansu rysowania pominę, ale szlag mnie trafia bo gra miewa freezy po 2-5 sekund lub nagłe przyspieszenia (ot idę sobie w kierunku rozmówcy - cyk - i jestem 3 kroki za nim), do tego zdarzyło się, że musiałem stać prawie tyłem do rozmówcy żebym mógł wybierać opcje dialogowe. Na koniec wyprowadza mnie z równowagi obsługa padem - paradoksalnie bardziej w zakresie zbierania złomu i obsługi menu niż strzelania. :mur: Na chwilę obecną odpuściłem bo mam jeszcze kilka tytułów do ogrania. W dalszej perspektywie kupię na PC, a jak PC nie uciągnie zadowalającej grafiki to dokupię abonament GeForce Now i tam ogram C2077.

Na koniec trochę OT:

Jeżdżąc po Łodzi non stop trafiam na tyły autobusów oklejone reklamą C2077 i tam możemy zobaczyć platformy: PC, XOne, PS4, Google Stadia, a poniżej napis: "działa również na Xbox Series X oraz PS5". Ja naprawdę lubię Redów, ale uważam, że ta reklama powinna brzmieć: PC, Google Stadia, Xbox Series X oraz PS5 i zupełnym przypadkiem daje się uruchomić na XOne oraz PS4... Co prowadzi do kolejnego przemyślenia: przy ostatnim przesunięciu premiery Redzi powiedzieli, że C2077 jest gotowy i nie muszą przesuwać premiery, ale chcą dopracować optymalizację na starej generacji konsol... Rozumiem, że na tym etapie stara generacja w ogóle nie uruchamiała C2077?!

I nie, nie hejtuję Redów ani C2077 :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno dużo osób zamówiło ostatnio jakąś grę i narzekało że nie działa na starszych konsolach. Dziwne. Zamówiłem i ja a wszystko działa :D

"Nowy", chiński Pegasus z klasykami jak Contra, Mario, Czołgi itd. Będzie na imprezy

20201229_201434.jpg

20201229_201421.jpg

20201229_201408.jpg

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do starych gier polecam RetroPie na Raspberry Pi 4. Fajna zabawka - dostępne wszelkie emulatory i romy :) W sylwerstra grałem w grę - Tomb Raider 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio Left 4 Dead 2 wrócił do łask. Ekipa się zebrała i raz w tygodniu porządna kampania.

Word War Z także zagościło u mnie.

A tak to klasyka Heroes of Might and Magic od początku do 5.

Tylko czasu coraz mniej człek ma.

Czekam na połowę 2021 r. - ma wyjść back 4 blood.
Ktoś z Was grywa z tego typu gry?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, ExamineCogitationesTuae pisze:

A tak to klasyka Heroes of Might and Magic od początku do 5.

Podziwiam za granie w cos powyzej homm3 ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...