Skocz do zawartości
Elem

Gry, giereczki, gierunie.

Na czym gracie?  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na czym gracie najwięcej?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na razie nowej generacji kupować nie będę... Ale jeśli już to poszedłbym w XSX, a u schyłku generacji pewnie bym dokupił PS5

Póki co to nie mam na czym wykorzystać mocy XSX i PS5 bo i projektor i telewizor mam 1080p, a kupować nic nowego nie chcę aż się wprowadzimy do domu...

hmm... czyli jest szansa, że w ogóle nie kupię nowej generacji :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Wszystkim ,

A ja Wam polecam Path of Exile :) jeśli lubicie hack&slash'e 
wysoki próg wejścia dla nowych graczy bo jest naprawdę dużo contentu ale warto dać jej szansę :)

ps: jest darmowa - co może być dodatkowym plusem dla niektórych :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, DrFantastic pisze:

A ja Wam polecam Path of Exile :) jeśli lubicie hack&slash'e

Oj tak. Tłukłem w to ładnych parę lat temu i jest to zdecydowanie dobra i mało znana pozycja. Ogromny szacunek za niemal nieograniczony sposób rozwoju postaci. Zainteresowanym polecam wpisać w grafice Google "path od exile tree" i poczytać o tym

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Wichura pisze:

Oj tak. Tłukłem w to ładnych parę lat temu i jest to zdecydowanie dobra i mało znana pozycja. Ogromny szacunek za niemal nieograniczony sposób rozwoju postaci. Zainteresowanym polecam wpisać w grafice Google "path od exile tree" i poczytać o tym

to prawda, gra ma ogromny potencjał i ogromną zawartość. Dla nowych graczy może to być wręcz przytłaczające, sam jak zaczynałem grać w PoE to kilkukrotnie się odbiłem bo nie byłem w stanie ogarnąć wszystkiego :D Tak czy siak pozycja obowiązkowa dla fanów H&S.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mam dość dużo wolnego czasu więc gdyby ktoś szukał ludzi do wspólnej gry, zgłaszam się

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, LetItHappen pisze:

Testowaliście już cyberpunka? ;)

chciałeś napisać glitchpunka? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, Mr. D pisze:

chciałeś napisać glitchpunka? :D

Ja slyszalem, ze to Cyberpunk76 :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram od czasu premiery na Xbox One series X i przyznam że nie zauważam większych błędów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, LetItHappen pisze:

Ja gram od czasu premiery na Xbox One series X i przyznam że nie zauważam większych błędów.

a jak z grafiką oraz powiedz doszedłeś/aś do końca?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...