Skocz do zawartości
Elem

Gry, giereczki, gierunie.

Na czym gracie?  

105 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na czym gracie najwięcej?

Rekomendowane odpowiedzi

Grałem, w październiku pewnie pobiorę choć za ciezka ta gra jest dla mnie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja natomiast testuję obecnie Cywilizację VI. Całkiem fajna.

Kilka miesięcy temu zagrywałem się także w Britannia: Total War i pomimo tego, że gierka przyjemna, to oskryptowana. Grając Walią nie było szansy zawiązać sojuszu z Wessex, nawet mając prawie maksymalnie przyjazne stosunki ;/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie ogarniam Switcha xd

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Elem pisze:

Ja właśnie ogarniam Switcha xd

A co @switch na to ? :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.09.2020 o 10:09, Sengir pisze:

Tak z ciekawości, ktoś gra w Lola? 
ostatnio zdarza mi się popykać, może jakieś towarzystwo ogarniemy :)

Myślę, że sprawa warta osobnego tematu. Ja jestem zainteresowany ;)

Btw. oglądacie mistrzostwa świata?
https://lolesports.com/live/worlds/

Dzisiaj rozstrzygnięcie w grupie G2.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

PS5 czy Xbox Series X oto jest pytanie :) bo cyberpunk 2077 napewno 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sercem za ps5. Zwłaszcza jak ma konwersje gier z 4 to spoko. Tyle tylko że na początku gry będą kosztowały dużo i mało będzie tytułów na PS4

Kris

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Ann&Kris pisze:

Ja tam sercem za ps5. Zwłaszcza jak ma konwersje gier z 4 to spoko. Tyle tylko że na początku gry będą kosztowały dużo i mało będzie tytułów na PS4

Ja tez do tej pory pozostawałem wierny poczawszy od PS2 przez PS3 do PS4. :) Trochę mnie kusi przesiadka na xboxa, ale chyba wsteczna kompatybilność z PS4 weźmie górę, No i VR nie wspierane przez Xbs. No i ręka do pada się przyzwyczaiła :) a nowy wyglada zacnie. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, FreyX pisze:

Ja tez do tej pory pozostawałem wierny poczawszy od PS2 przez PS3 do PS4. :) Trochę mnie kusi przesiadka na xboxa, ale chyba wsteczna kompatybilność z PS4 weźmie górę, No i VR nie wspierane przez Xbs. No i ręka do pada się przyzwyczaiła :) a nowy wyglada zacnie. 

Xbox jest dobry jak chce się w abonamenty, PS to gry ekskluzywne, VR i dobre promocje na PS Store

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

FreyX I ja ja jestem sercem do PS, posiadałem 1, 3, 4  i zakupię również 5 nawet z LadyA na PS 1 grałem będąc w narzeczeństwie🙂, najczęściej w  "Tomb Raider". Ale będąc przed wyborem zakupu sprawdź swoje oczekiwania: koszty dodatkowego osprzętu, ceny gier. Jeśli chodzi o obraz 4K, to obie konsole są wyposażone w ten system. Tutaj porównanie obu konsol. psina

https://www.empik.com/empikultura/playstation-5-czy-xbox-series-x-co-wybrac,114536,a?gclid=CjwKCAiA-f78BRBbEiwATKRRBMMFynWFjqfCXfiQwn3xWDXRT2RORWVNo9JYxHzeCAjB9rGZzfCNmxoC_kcQAvD_BwE

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...