Skocz do zawartości
Elem

Gry, giereczki, gierunie.

Na czym gracie?  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na czym gracie najwięcej?

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Elem pisze:

AWP I do kąta :D

Otóż to, tylko ze mi ciężko wcelować się i nie dygnać wiec wole m4a4 z tłumikiem, i większość awp mogę porobic mp7/bizonem/p90 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dawid pisze:

Znajdzie się może ktoś kto gra w Counter strike global offensive albo kto chciałby zagrac?

No znajdzie się;) ja gram tylko w CS'a. Na inne gry szkoda mi czasu. A graczem jestem od czasów 1.6;p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Elem pisze:

AWP I do kąta :D

W CS najfajniejsze jest to że nie jest to CoD czy Battlefield. Tu nie da się skampić i czekać na ofiarę. Tu trzeba być mobilny, zmieniać pozycję i przewidywać ruchy przeciwnika. I to jest najlepsze, bo każdy mecz jest inny niż poprzedni.

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Ann&Kris pisze:

No znajdzie się;) ja gram tylko w CS'a. Na inne gry szkoda mi czasu. A graczem jestem od czasów 1.6;p

Zdradzisz rangę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Dawid pisze:

Zdradzisz rangę?

Kiedyś był orzełek w laurach;) ale to jak grałem z ekipą. A teraz to gram rzadziej i z randomami i bujam się tak między szeryfem a kałachami;p nie idzie się zgrać i rzadko trafia się zgrany team. A cziterów mam wrażenie ostatnio jeszcze więcej ok aktualizacji gry i beta testach. 

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Ann&Kris pisze:

Kiedyś był orzełek w laurach;) ale to jak grałem z ekipą. A teraz to gram rzadziej i z randomami i bujam się tak między szeryfem a kałachami;p nie idzie się zgrać i rzadko trafia się zgrany team. A cziterów mam wrażenie ostatnio jeszcze więcej ok aktualizacji gry i beta testach. 

Kris

Ja aktualnie G3 ale ostatnio non stop przegrywam i pewnie spadnę do g2, ostatnio grałem ja jeden G3 a ziomki skrzyżowane i ciężko było killa zdobyć 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to faktycznie przepaść. Generalnie łatwiej mi się gra na mocniejsze rangi bo mniej czuterów i smerfów;)

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałem się z teoria ze od szeryfa w gore to już cheaterow jest dużo więcej wiec zależy kto na kogo trafi 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dawid pisze:

Spotkałem się z teoria ze od szeryfa w gore to już cheaterow jest dużo więcej wiec zależy kto na kogo trafi 

Kurcze cziterów się nie uniknie, ale Ci wyżej nie są tacy perfidni i się bardziej kryją. Ale na debili zawsze się trafi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z ciekawości, ktoś gra w Lola? 
ostatnio zdarza mi się popykać, może jakieś towarzystwo ogarniemy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...